Account Manager

HEIDENHAIN Scandinavia AB ska tillsätta en Account Manager med ansvar för östra Sverige.
 

Arbetsuppgifter

Som Account Manager på HEIDENHAIN arbetar du aktivt med att utveckla och förvalta några av våra viktigaste kunder i Östra regionen. Du kommer arbeta konsultativt och projektinriktat mot våra kunder där du förväntas vara mer ute på fältet än på vårt huvudkontor i Stockholm. Du kommer även att bearbeta potentiella företag som du tillsammans med teamet har kartlagt som en framtida lönsam kund.

Kunderna som du skall bearbeta är OEM-företag, maskinåterförsäljare, servicebolag och slutkunder. Produkterna du säljer är olika typer av mätsystem, elektriska komponenter eller styrsystem. Läs mer om våea produkter på https://www.heidenhain.se/sv_SE/produkter/

"I vårt fortsatta bygge för framtiden, så är detta en roll för en person som verkligen vill utvecklas tillsammans med utvalda kunder. Den som har ett eget driv och ansvarskänsla kommer verkligen att få ett stimulerande jobb och stor frihet att kunna skapa sin egen framtid inom företaget."

Läs mer om vad Per Wincent har att säga om tjänsten och företaget på https://career.masterhelp.se/heidenhain
 

Vi erbjuder

Som medarbetare hos oss kommer du in i ett positivt och målmedvetet gäng med högt i tak. Vi erbjuder bra anställningsvillkor och kontinuerlig utbildning både internt och hos vårt moderbolag i Tyskland. För rätt person finns stora möjligheter att ta stort eget ansvar och utvecklas i ett expansivt företag. Du kommer att tillhandahållas tjänstebil, dator och mobil samt årliga pensionsavsättningar, friskvårdsbidrag samt arbetstidsförkortning som sparas på din tidbank.
 

Din profil

Du är en affärsmässig självgående säljare och trivs med både uppsökande försäljning samt att utveckla befintliga konton. Vi söker dig som har erfarenhet av teknisk försäljning mot OEM-företag. Önskvärt om du har erfarenhet av CNC styrda maskiner eller styrsystem men inget krav.

I övrigt har du erfarenhet och goda kunskaper av CRM system samt Officepaket, talar flytande svenska och engelska samt har B-körkort.
 

Kontakt

Vi samarbetar med Säljpoolen i denna rekrytering. Vid frågor kring tjänsten, vänligen kontakta rekryteringskonsult Hampus Johansson på tel. 031-7045194. Urval sker löpande.
 

Välkommen med din ansökan!

Skicka din ansökan till med rubrikraden Ny Teknik Jobb.

Aktuellt inom