Account Manager

HEIDENHAIN Scandinavia AB ska tillsätta en Account Manager med ansvar för östra Sverige.
 

Arbetsuppgifter

Som Account Manager på HEIDENHAIN arbetar du aktivt med att utveckla och förvalta några av våra viktigaste kunder i Östra regionen. Du kommer arbeta konsultativt och projektinriktat mot våra kunder där du förväntas vara mer ute på fältet än på vårt huvudkontor i Stockholm. Du kommer även att bearbeta potentiella företag som du tillsammans med teamet har kartlagt som en framtida lönsam kund.

Kunderna som du skall bearbeta är OEM-företag, maskinåterförsäljare, servicebolag och slutkunder. Produkterna du säljer är olika typer av mätsystem, elektriska komponenter eller styrsystem. Klicka här för att läsa om våra produkter. 


Vi erbjuder

Som medarebetare hos oss kommer du in i ett positivt och målmedvetet gäng med högt i tak. Vi är måna om din individuela utveckling för att du skall lyckas så bra som möjligt i bolaget.

Du kommer att tillhandahållas tjänstebil, dator och mobil samt årliga pensionsavsättningar, friskvårdsbidrag samt arbetstidsförkortning som sparas på din tidbank. 
 

Din profil

Du är en affärsmässig säljare och trivs med både uppsökande försäljning samt att utveckla befintliga konton.

Vi söker dig som har erfarenhet av teknisk försäljning mot OEM-företag och har sålt CNC styrda maskiner eller styrsystem. Har du erfarenhet av HEIDENHAIN styrsystem är meriterande.

Övrigt har du erfarenhet och goda kunskaper av CRM system samt Officepaket, talar flytande svenska och engelska samt har B-körkort. 
 

Kontakt

Vi samarbetar med Säljpoolen i denna rekrytering. Vid frågor kring tjänsten, vänligen kontakta rekryteringskonsult Hampus Johansson på tel. 031-7045194. Urval sker löpande.

Välkommen med din ansökan! 

Skicka din ansökan till med rubrikraden Ny Teknik Jobb.

Aktuellt inom