Om jag gått på KTH så skulle jag...

2008-12-22 10:14  

Musikern Andreas Kleerup, journalisten Fredrik Strage och författaren och krönikören Linda Skugge avslöjar vad de skulle ha gjort om de gått på KTH.

KTH har tagit ett nytt grepp för att marknadsföra sina utbildningar.Ett tiotal kändisarhar fått svara på vad de skulle ha gjort om de gått på KTH.

Här är några smakprov:

Andreas Kleerup, musiker:

”Om jag hade gått på KTH så hade jag förmodligen gått många promenader i Lill-Jansskogen och forskat om varför klassisk musik har en lugnande effekt”.

Fredrik Strage, journalist:

”Om jag hade gått på KTH så hade jag uppfinnit Dr Snuggles leta-rätt-på-allt-maskin, de självknytande Nikedojorna i Tillbaka till framtiden II, materieteleportören i Flugan och det elektromagnetiska maskingeväret i Schwarzenegger-limen Eraser. En jättestor Transformer som stampar på alla som jag inte tycker om vore också praktiskt.”.

Linda Skugge författare, krönikör och vd för Vulkan.se:

”Om jag hade gått på KTH så hade mina bolag omsatt dubbelt så mycket”

Olle Ljungström, artist:

”Om jag hade gått på KTH så hade jag uppfunnit ett självförsörjande samhälle med grön design. Befolkning: jag, tjejer och hober.

Andra artister som avslöjar vad de hade gjort är Acne Jeans kreativa chef Johnny Johanson, konstnärenErnst Billgren, komikernKlara Zimergren, matkreatörenRenée Voltairmed flera.

Kommentarer

Välkommen att säga din mening på Ny Teknik.

Principen för våra regler är enkel: visa respekt för de personer vi skriver om och andra läsare som kommenterar artiklarna. Alla kommentarer modereras efter publiceringen av Ny Teknik eller av oss anlitad personal.

  Kommentarer

Debatt