Celerant köper IT-konsult

2009-02-03 10:23  

Nu ska managementkonsultbolaget Celerant Consulting bli bra på att effektivisera i telekombranschen. Företaget har just övertagit Fidens Partners.

Det är ett svenskt konsultföretag, som har jobbat med förändringsprogram inom telekom och hi-tech, framförallt med produktutveckling, strategi, försäljning och affärsutveckling.

Fidens Partners, som är baserat i Malmö och London, är också en aktiv rådgivare till flera företag på riskkapital- och private equitymarknaden.

– Vi är mycket glada att Fidens Partners förstärker Celerant. Med ett så kunnigt och professionellt team ombord kommer vi ytterligare att stärka vår position inom hi-tech och telekom. Fidens Partners medarbetare kommer att arbeta med Celerant-kolleger över hela Europa och deras kompetens kommer att vara tillgänglig för Celerants kundbas från och med nu, säger Patrik Sjöstedt, Nordenchef på Celerant, i ett pressmeddelande.

Elisabeth Vene

Kommentarer

Välkommen att säga din mening på Ny Teknik.

Principen för våra regler är enkel: visa respekt för de personer vi skriver om och andra läsare som kommenterar artiklarna. Alla kommentarer modereras efter publiceringen av Ny Teknik eller av oss anlitad personal.

  Kommentarer

Debatt