Celerant köper IT-konsult

2009-02-03 10:23  

Nu ska managementkonsultbolaget Celerant Consulting bli bra på att effektivisera i telekombranschen. Företaget har just övertagit Fidens Partners.

Det är ett svenskt konsultföretag, som har jobbat med förändringsprogram inom telekom och hi-tech, framförallt med produktutveckling, strategi, försäljning och affärsutveckling.

Fidens Partners, som är baserat i Malmö och London, är också en aktiv rådgivare till flera företag på riskkapital- och private equitymarknaden.

– Vi är mycket glada att Fidens Partners förstärker Celerant. Med ett så kunnigt och professionellt team ombord kommer vi ytterligare att stärka vår position inom hi-tech och telekom. Fidens Partners medarbetare kommer att arbeta med Celerant-kolleger över hela Europa och deras kompetens kommer att vara tillgänglig för Celerants kundbas från och med nu, säger Patrik Sjöstedt, Nordenchef på Celerant, i ett pressmeddelande.

Elisabeth Vene

Kommentarer

Välkommen att säga din mening på Ny Teknik.

Principen för våra regler är enkel: visa respekt för de personer vi skriver om och andra läsare som kommenterar artiklarna. Alla kommentarer modereras efter publiceringen av Ny Teknik eller av oss anlitad personal.

  Kommentarer

Debatt

Läs mer