Övriga nyheter

Kalsonger som ska ta bort lukten av fis

Inbyggt läckageskydd. Shreddies säljer underbyxor med insydda inkontinensskydd. Finns i olika utformningar beroende på förväntad mängd läckt urin. Modellerna på bilderna håller cirka 200 ml. Underkläderna går att tvätta i maskin.
Pris: Herrmodellen cirka 120 kronor, dammodellen ungefär 100 kronor.
Inbyggt läckageskydd. Shreddies säljer underbyxor med insydda inkontinensskydd. Finns i olika utformningar beroende på förväntad mängd läckt urin. Modellerna på bilderna håller cirka 200 ml. Underkläderna går att tvätta i maskin. Pris: Herrmodellen cirka 120 kronor, dammodellen ungefär 100 kronor.
Skydd för paketet. Warriors shorts har inbyggd suspensoar att bäras under hockeybyxan. Den här modellen är för barn.
Pris: 200 kronor.
Skydd för paketet. Warriors shorts har inbyggd suspensoar att bäras under hockeybyxan. Den här modellen är för barn. Pris: 200 kronor.
Förebygger frakturer. Nordicare saluför byxan Safehip, som är vadderad för att dämpa smällen vid fall. Tanken är att den ska skydda äldre mot höftfrakturer – och motverka ett stillasittande liv av rädsla för att ramla. Finns även i en modell som är öppen i grenen.
Pris: 588 kronor.
Förebygger frakturer. Nordicare saluför byxan Safehip, som är vadderad för att dämpa smällen vid fall. Tanken är att den ska skydda äldre mot höftfrakturer – och motverka ett stillasittande liv av rädsla för att ramla. Finns även i en modell som är öppen i grenen. Pris: 588 kronor.
Strategiskt vindskydd. Craft har kalsonger och trosor med vindskydd för de ädlare delarna. Dammodellen heter Active Extreme WS boxer W och finns i vit eller svart. Herrmodellen heter WS Gunde och finns i samma färger.
Pris: Dammodellen 199 kronor, herrmodellen 260 kronor.
Strategiskt vindskydd. Craft har kalsonger och trosor med vindskydd för de ädlare delarna. Dammodellen heter Active Extreme WS boxer W och finns i vit eller svart. Herrmodellen heter WS Gunde och finns i samma färger. Pris: Dammodellen 199 kronor, herrmodellen 260 kronor.
Renar fislukt 1. Underbyxorna från Shreddies har ett insytt lager av aktivt kol som ska rena fislukten. Företagets motto är ”Fis med självförtroende.” Kolet reaktiveras genom tvätt och underkläderna ska hålla i två till tre år.
Pris: Herrmodellen ungefär 290 kronor, dammodellen cirka 230 kronor.
Renar fislukt 1. Underbyxorna från Shreddies har ett insytt lager av aktivt kol som ska rena fislukten. Företagets motto är ”Fis med självförtroende.” Kolet reaktiveras genom tvätt och underkläderna ska hålla i två till tre år. Pris: Herrmodellen ungefär 290 kronor, dammodellen cirka 230 kronor.
Renar fislukt 2. Ett annat sätt att rena fislukten säljs av Fashion First Aid. Produkten, som kallas Subtle butt, består av tygbitar med aktivt kol och ska sättas på utsidan av underbyxorna.
Pris: Cirka 160 kronor för fem återanvändbara lappar.
Renar fislukt 2. Ett annat sätt att rena fislukten säljs av Fashion First Aid. Produkten, som kallas Subtle butt, består av tygbitar med aktivt kol och ska sättas på utsidan av underbyxorna. Pris: Cirka 160 kronor för fem återanvändbara lappar.

MACKAPÄRER. Det är inte bara för att hålla grejerna på plats som kalsonger och trosor behövs. Nu finns underbyxor som kan fylla fler funktioner. Linda Nohrstedt hittar plagg som renar fisar eller skyddar mot benbrott.

Publicerad