Flexibel 3d-skrivare fixar bästa klockan

2015-12-16 07:22  

TEKNIKSVEPET. Gopro-kopia för VR-filmer och 3d-skrivare som självständigt byter verktyg. Läs ett urval av de senaste tekniknyheterna här.

Kolla in klockan som skrivits ut med en 3d-skrivare som kan byta verktyg självständigt under processen, tipsar Techcrunch. Filmen från företaget kan du se här ovanför eller via Youtube.

 

Gopro”-kamera för virtuell verklighet är här! Läs mer hos Techcrunch.

 

Google, Twitter och Facebook har kommit överens med tyska myndigheter om att radera rasism och andra typer av hatinlägg inom 24 timmar, rapporterar Reuters Tech.

 

Facebook ändrar sina inställningar för personer som inte använder sina födelsenamn på sin profil och därför riskerar bli utkastade ur det sociala näterket, skriver bland andra Huffington Post Tech och Techcrunch. Förändringen är en följd av att HBTQ-personer och personer som använder pseudonym på grund av risk för hot vid ett antal tillfällen fått sina konton stängda.

 

Tre män har gripits i Newark, New Jersey som misstänkta för att ligga bakom spamattacker riktat mot omkring 60 miljoner människor, skriver Reuters Tech.

 

Svårt att komma på julklappar till ditt teknikintresserade barn? Mashable har samlat tips till oss tekniknördiga föräldar.

 

Tinderdejtare som tycker det är ansträngade att sitta och höger/vänster-svajpa, misströsta icke - här finns en robothand som sköter det hela åt dig. Handen känner av bland annat värme och andra signaler från dina händer, rapporterar Huffington Post Tech.

 

Och så sist men inte minst så här den stora Star Wars-dagen: May the Force be with you med Googles nya verktyg där du kan använda din smarta telefon som ljussabel. Läs mer hos bland andra Techcrunch. Här har du verktyget hos Google.

 

 

Gilla Ny Teknik på Facebook

  

Prenumerera på Ny Tekniks kostnadsfria nyhetsbrev!

 

Angelica Söderberg

Kommentarer

Välkommen att säga din mening på Ny Teknik.

Principen för våra regler är enkel: visa respekt för de personer vi skriver om och andra läsare som kommenterar artiklarna. Alla kommentarer modereras efter publiceringen av Ny Teknik eller av oss anlitad personal.

Här är reglerna för kommentarerna på NyTeknik

  Kommentarer

Dagens viktigaste nyheter

Aktuellt inom

Debatt