Om Ingenjörskarriär

Ingenjörskarriär är ett samarbete mellan Sveriges Ingenjörer och Ny Teknik och riktar sig exklusivt till yrkesgruppen ingenjörer.

Du kan vända dig till Ingenjörskarriär när du vill leta efter ett nytt jobb, utveckla ditt ledarskap, förbereda dig för lönesamtalet eller när du har frågor som rör din utveckling på jobbet.

På Ingenjörskarriär hittar du både redaktionella nyheter, guider, tips och råd om yrkeslivet som ingenjör. Det är Sveriges Ingenjörer som guidar dig genom karriärens olika skeden och Ny Teknik som skriver nyheter och reportage för och om ingenjörer i karriären. Ingenjörskarriär ger varje vecka ut ett nyhetsbrev med de senaste uppdateringarna.

Ingenjörskarriär är en del av mediehuset Alma Talent. Mediehuset ger också ut Ny Teknik, Arbetarskydd, Lag & Avtal och Personal & Ledarskap.

Om upphovsrätten

Tematidningen Ingenjörskarriär och webbplatsen www.ingenjorskarriar.se skyddas av upphovsrättslagen. Det betyder att du inte får kopiera, överföra, visa, framföra, överlåta eller sälja det som publiceras här, vare sig det gäller text, bild eller illustrationer. Det är alltså förbjudet att utan uttryckligt tillstånd kopiera material från ingenjorskarriar.se, även om författare och källa anges.

Vi har en restriktiv policy mot återpublicering av redaktionellt material, och har som regel att beivra intrång på upphovsrätten.

Du får:

- Länka till artiklar på ingenjorskarriar.se, så länge texten inte återges på någon annan plats.

- Citera korta textstycken. 

Observera att upphovsmannens ideella rätt enligt upphovsrättslagen inte får kränkas. Källa och upphovsman måste tydligt anges. Observera att det även är förbjudet att till exempel publicera pdf-filer av material från ingenjorskarriar.se.

Lag om upphovsrätt till litterära och konstnärliga verk

Ansvarig utgivare: Per Danielson

Aktuellt inom

Ledarskap