Om Ingenjörskarriär

Ingenjörskarriär är ett samarbete mellan Sveriges Ingenjörer och Ny Teknik. Ingenjörskarriär riktar sig exklusivt mot yrkesgruppen ingenjörer och består av en webb- och mobilsajt ingenjorskarriar.se, nyhetsbrev, tematidningar samt event och möten.

Till Ingenjörskarriär kan du vända dig för allt som rör yrkeslivet som ingenjör. När du vill söka nytt jobb, ta ett steg i karriären, förbereda dig för lönesamtalet eller har frågor kring ledarskap har vi svaren.

Det är Sveriges Ingenjörers experter som ger råd och guidar dig som ingenjör under karriärens olika skeden.

Ny Teknik svarar för det redaktionella; nyheter och reportage för ingenjörer i karriären och om ingenjörer i karriären.

Du kommer dessutom att hitta nya jobb, framtida arbetsgivare och intressanta vidareutbildningar. 

Om upphovsrätten

Tematidningen Ingenjörskarriär och webbplatsen www.ingenjorskarriar.se skyddas av upphovsrättslagen. Det betyder att du inte får kopiera, överföra, visa, framföra, överlåta eller sälja det som publiceras här, vare sig det gäller text, bild eller illustrationer. Det är alltså förbjudet att utan uttryckligt tillstånd kopiera material från ingenjorskarriar.se, även om författare och källa anges.

Vi har en restriktiv policy mot återpublicering av redaktionellt material, och har som regel att beivra intrång på upphovsrätten.

Du får:

- Länka till artiklar på ingenjorskarriar.se, så länge texten inte återges på någon annan plats.

- Citera korta textstycken. 

Observera att upphovsmannens ideella rätt enligt upphovsrättslagen inte får kränkas. Källa och upphovsman måste tydligt anges. Observera att det även är förbjudet att till exempel publicera pdf-filer av material från ingenjorskarriar.se.

Lag om upphovsrätt till litterära och konstnärliga verk

Webbredaktör: Angelica Söderberg

Tf. ansvarig utgivare: Per Danielson

Aktuellt inom

Ledarskap