Karriär

Chefens makt hettar upp lunchen

”Det är väldigt trevligt att gå ut och äta med sin personal. Det är ett sätt att visa engagemang och intresse och bygga upp en relation”, tipsar karriärexperten. Foto: All Over Press

”Luncha med chefen – javisst!” ”Nej, hellre svälter jag!”

Publicerad

På vissa företag äter de anställda och ­chefen lunch tillsammans varje dag, i samma personal­matsal. På andra ställen händer det aldrig.

På Och Ett Kök på centralstationen i Borlänge jobbar Malin Lundkvist, cafébiträde, sida vid sida med sin chef Lena Ohls och sina övriga arbetskamrater. Det händer ungefär en gång i veckan att hon äter lunch med Lena.

Prova Ny Teknik – 149 kr
för tre månader


Tillgång till alla låsta artiklar, fördjupande kompendier,
premiumnyhetsbrev, samt e-tidningen.



Kom igång nu →


Förnyas till 299 kr/mån efter din provperiod. Ingen bindningstid. Avsluta enkelt.
Gäller endast nya prenumeranter.



Är du medlem i Sveriges Ingenjörer?

Aktivera ditt konto här