Victor Muller: Vi tänker slåss till sista man

2011-09-08 15:16  
Victor Muller tänker inte släppa Saab i första taget. Foto: Scanpix

Victor Muller är redo att kriga för att rädda Saab Automobile. Det stod klart efter att bolaget nekats rekonstruktion på torsdagen. <br/>– Vi är inte döda än, säger Saabs vd enligt gp.se.

Tingsrätten  i Vänersborg gav på torsdagen ett negativt besked till Saab Automobile. Bolaget uppfyller inte kraven för rekonstruktion och ansökan avslås.

Men Saab tänker uppenbarligen inte ge upp. På eftermiddagen efter tingsrättens besked skrädde inte vd:n Victor Muller med orden.

– Vi är inte döda än. Vi var inte döda i går, vi är definitivt inte döda i dag. Vi tänker slåss till sista man, säger han enligt gp.se.

Saab kommer att överklaga det avslagna beslutet om rekonstruktion.

- Vi kände att den information vi gav tingsrätten var mer än tillräcklig. Vi kommer att ge mycket mer information i överklagan, säger Victor Muller enligt gp.se.

Tingrätten motiverar sitt beslut med att de inte tycker att bolagets problem verkar gå att lösa, även om Saab får mer tid på sig.

Något som Victor Muller inte håller med om.

– Vi är en katt med nio liv och jag skulle säga att det här är liv nummer sju, ska han ha sagt på torsdagseftermiddagen.

Frida Sjödin

Kommentarer

Välkommen att säga din mening på Ny Teknik.

Principen för våra regler är enkel: visa respekt för de personer vi skriver om och andra läsare som kommenterar artiklarna. Alla kommentarer modereras efter publiceringen av Ny Teknik eller av oss anlitad personal.

  Kommentarer

Debatt