Här är din bil sårbar för hackare

2015-09-15 06:58  

TEKNIKSVEPET. Intel pekar ut tekniken som kan bli hackad i din bil. Och här är de nya elbils-snyggingarna från Porsche och Audi. Här är ett urval av de senaste tekniknyheterna.

Porsche och Audi har presenterat ena riktiga snyggingar till elbilar, skriver Mashable. Se bilder på Porsches Mission E här och Audis e-tron quattro här

 

Här är den teknik som kan bli hackad i din bil, sammanfattar Intel via en artikel på Jalopnik.se. Här kan du läsa Intels slutsatser.

 

Har du svårt att få ihop alla dina projekt på jobbet? Misströsta icke, här finns 29 produktivitets-appar som enligt Techcrunch hjälper dig bli en stjärna på jobbet.

 

Microsoft har presenterat en förhandstitt på Windows 10 för mobila plattformar, rapporterar Engadget. Bland annat med ett nytt visningssystem för bilder, som dock visar sig ha vissa brister.

 

Steve Jobs änka Laurene Powell Jobs har skänkt 50 miljoner dollar till en satsning för att skapa amerikanska superskolor inom teknik, skriver Mashable. Läs mer om skolsatsningen Project XQ här

 

För den konstnärliga finns här ett tips. Häll flytande aluminium i en vattenmelon och – tadaaa: Mycket snygg handgranat! Läs mer hos Gizmodo. Eller se film direkt hos skaparna The Backyard Scientists här

 

Gilla Ny Teknik på Facebook

 

Angelica Söderberg

Mer om: Porsche Audi

Kommentarer

Välkommen att säga din mening på Ny Teknik.

Principen för våra regler är enkel: visa respekt för de personer vi skriver om och andra läsare som kommenterar artiklarna. Alla kommentarer modereras efter publiceringen av Ny Teknik eller av oss anlitad personal.

  Kommentarer

Debatt