Delar av MH370 hittade

2016-03-24 09:36  
Vrakdel hittad i Sydafrika kopplas till MH370 Foto: TT

TEKNIKSVEPET: Nu tror australiensiska myndigheter att det är delar av det försvunna planet som hittats i Mozambique. Här är de senaste tekniknyheterna i korthet.

I går kom de två delarna som hittades i Mozambique till Australien. Efter att experter från Australien och Malaysia, samt från Boeing, undersökt dem säger nu den australiensiska transportministern Darren Chester att det är "högst sannolikt" att delarna är från MH370. Läs mer hos Mashable.

 

En kinesisk medborgare erkänner nu bland annat hur han varit med och hackat Boeing. Mannen riskerar fem års fängelse i USA samt höga böter när han får sitt straff i sommar. Läs mer hos Engadget.

 

Amerikanska företag utvecklar i bland överraskade varianter av pistoler. Nu har Ideal Conceal tagit fram en pistol som ser ut som en Iphone. Gizmodo berättar om riskerna med detta.

Kommentarer

Välkommen att säga din mening på Ny Teknik.

Principen för våra regler är enkel: visa respekt för de personer vi skriver om och andra läsare som kommenterar artiklarna. Alla kommentarer modereras efter publiceringen av Ny Teknik eller av oss anlitad personal.

Här är reglerna för kommentarerna på NyTeknik

  Kommentarer

Dagens viktigaste nyheter

Aktuellt inom

Debatt