Bezos testar sin raket: Förvänta er explosioner

2016-10-05 09:28  

TEKNIKSVEPET. Blue Origin ska testa säkerhetssystemen för sin raket. Läs ett urval av tekniknyheterna här!

Det kan ju kännas som om att de ”nya raketmakarna” kör någon slags explodera-bäst-rejs. I alla fall om vi ser till att Jeff Bezos Blue Origin nu ska testa säkerhetssystemen, vilket beskrivs med rubriken ”förvänta er explosioner” hos Wired. Se Blue Origins egen film av hur testet ska gå till här nedanför.

Vad gäller SpaceX-explosionen för en tid sedan så gruffas det en del om vem som egentligen ska utreda orsakerna, skriver The Register.

För övrigt är nattens tekniksnackis självklart Googles event med nya smarta telefonen Pixel och mycket mer. The Register konstaterar att ingen blev upprörd över att Google sådär lite diskret struntade i att presentera en uppdaterad platta. Reuters tittar på det här med att Google nu tar upp fajten med Apple.

Yahoo skapade ett program som skannade av sina användares mejl, som vi redan berättat här. Nu säger Google, Microsoft, Twitter och Apple att nä, vi gör inte som Yahoo. Läs mer hos International Business Times.

Här är tredje generationens Apple TV, rapporterar Übergizmo.

3d-modellerna från Lunds Universitet visar skönheten i Pompeii före vulkanutbrottet. Läs mer hos Gizmodo och kolla in filmen här nedanför!

 

Gilla Ny Teknik på Facebook!

Prenumerera på Ny Tekniks kostnadsfria nyhetsbrev!

Angelica Söderberg

Kommentarer

Välkommen att säga din mening på Ny Teknik.

Principen för våra regler är enkel: visa respekt för de personer vi skriver om och andra läsare som kommenterar artiklarna. Alla kommentarer modereras efter publiceringen av Ny Teknik eller av oss anlitad personal.

  Kommentarer

Debatt