ELBILAR

Ett blött test i över 200 km/h

Att köra snabba bilar på en racerbana är säkert något som de allra flesta bilälskare skulle vilja göra. Att köra snabba bilar på en regndränkt bana är en helt annan historia. Bara för att man har ett körkort innebär inte per automatik att man kan köra bil. Klarar vi av att hantera akuta situationer när förutsättningarna plötsligt förändras? BMW är en av tillverkarna som erbjuder sina kunder en endags förarutbildning där man får lära sig att hantera prestandabilar i betydligt extremare miljöer än vardagsmiljöerna. Denna aktivitet kallas BMW M Experience.

Publicerad Uppdaterad

Att köra snabba bilar på en racerbana är säkert något som de allra flesta bilälskare skulle vilja göra. Att köra snabba bilar på en regndränkt bana är en helt annan historia.

Bara för att man har ett körkort innebär inte per automatik att man kan köra bil. Klarar vi av att hantera akuta situationer när förutsättningarna plötsligt förändras? BMW är en av tillverkarna som erbjuder sina kunder en endags förarutbildning där man får lära sig att hantera prestandabilar i betydligt extremare miljöer än vardagsmiljöerna. Denna aktivitet kallas BMW M Experience.

Prova Ny Teknik – 49 kr
för 1 månad


Tillgång till alla låsta artiklar, fördjupande kompendier,
premiumnyhetsbrev, samt e-tidningen.



Kom igång nu →


Förnyas till 299 kr/mån efter din provperiod. Ingen bindningstid. Avsluta enkelt.
Gäller endast nya prenumeranter.



Är du medlem i Sveriges Ingenjörer?

Aktivera ditt konto här