USA:s armé blir av med Airlander – världens största luftfarkost

2015-04-13 06:38  
Airlander är en hybrid mellan ett plan, en helikopter, en svävare och luftskepp och var tänkt för USA:s armé. Men inte nu längre. Foto: Courtesy photo of United States Army

TEKNIKSVEPET. Det är dyrt att hålla sig med världens största luftfarkost. Här är ett urval av de senaste tekniknyheterna.

Här är världens största luftfarkost – Airlander. En hybrid mellan ett plan, en helikopter, en svävare och luftskepp som når över 160 kilometer i timmen i luften. Nu ska den komma allmänheten till gagn, skriver Fox News.

USA vägrar låta Intel uppdatera världens största superdator som finns i Kina, skriver BBC.

Samsungs nya Galaxy Edge är så svår att göra med sin böjda skärm att företaget är oroligt för mobilbrist, skriver BBC.

Bläckfisken Rambo tar bilder av sina besökare, skriver Cnet.

Här är 15 finurliga sätt att öppna en vinflaska på, skriver Mandatory.<script type="text/javascript" src="http://video.foxnews.com/v/embed.js?id=4165081423001&w=466&h=263"></script><noscript>Watch the latest video at <a href="http://video.foxnews.com">video.foxnews.com</a></noscript>

Frida Sjödin

Mer om: Luftfarkost

Kommentarer

Välkommen att säga din mening på Ny Teknik.

Principen för våra regler är enkel: visa respekt för de personer vi skriver om och andra läsare som kommenterar artiklarna. Alla kommentarer modereras efter publiceringen av Ny Teknik eller av oss anlitad personal.

  Kommentarer

Debatt