Stora knappar i ny Doromobil

2008-11-12 15:59  
Handleeasy 330gsm

Den som tröttnat på de vanliga mobiltelefonernas pytteknappar, plottriga menyer och krångliga extrafunktioner kanske finner en favorit i Doros senaste mobil.

Modellen heter Handleeasy 330 gsm, och är som namnet antyder en mobil som inte stöder wcdma, gprs, wlan, bluetooth, och som varken har inbyggd kamera eller mp3-spelare.

Mobilen är kort sagt framtagen för att ringa med. Stora tydliga knappar på knappsatsen. En stor bildskärm som visar stora tydliga siffror.

Lyxtillbehören i denna mobil är att den har fm-radio, lampa och att det faktiskt går att ta emot och sända sms - dock utan stavningshjälpen T9.

Att mobilen i första hand väntas hitta köpare bland äldre människor visar Doro genom att låta ringsignalen ljuda med ljudstyrkan 77 dB. Mobilen är även utrustad med nödnummer som snabbval.

Håkan Abrahamson

Mer om: GSM Doro

Kommentarer

Välkommen att säga din mening på Ny Teknik.

Principen för våra regler är enkel: visa respekt för de personer vi skriver om och andra läsare som kommenterar artiklarna. Alla kommentarer modereras efter publiceringen av Ny Teknik eller av oss anlitad personal.

  Kommentarer

Debatt