Samsung satsar på tryckkänslig skärm

2015-12-15 07:27  
Samsung Galaxy Foto: Samsung

TEKNIKSVEPET. Ryktet går om nya Samsung Galaxy. Läs om det och ett urval av de senaste tekniknyheterna här!

Nya Samsung Galaxy kommer att ha tryckkänslig skärm och möjlighet till snabbladdning. Det ryktet har snappats upp av Wall Street Journal (betaltjänst) som i sin tur omskrivs i Mashable.

 

Ransomware är det snabbast växande viruset som drabbar datoranvändare, meddelar experter i BBC Tech. Enligt myndigheter i Australien har 72 procent av landets företagare drabbats av incidenter kopplade till viruset under 2015.

 

Vi kommer att ta fram självkörande bussar inom tre år och massproducera dem inom fem, meddelar kinesiska Baidu Inc. Läs mer hos Reuters Tech.

 

Kan teknik stoppa klimatförändringarna? Den frågan har Huffington Post Tech ställt till bland andra Linkedingrundaren Reid Hoffman. Ja, är det sammanfattade svaret.

 

Lägg av med diskrimineringen av kvinnor på jobbet, hörni. Var vaksam på hur innovationer från kvinnor tas emot i det dagliga arbetet, jämfört med idéer som förs fram av män. Det är budskapet från Lesley Chilcott från CodeGirl. Läs mer hos Huffington Post Tech.

 

 

Gilla Ny Teknik på Facebook

  

Prenumerera på Ny Tekniks kostnadsfria nyhetsbrev!

Angelica Söderberg

Kommentarer

Välkommen att säga din mening på Ny Teknik.

Principen för våra regler är enkel: visa respekt för de personer vi skriver om och andra läsare som kommenterar artiklarna. Alla kommentarer modereras efter publiceringen av Ny Teknik eller av oss anlitad personal.

Här är reglerna för kommentarerna på NyTeknik

  Kommentarer

Dagens viktigaste nyheter

Aktuellt inom

Debatt

COMSOL