Så ska Apple ”låsa in” dig i sitt system

2017-08-30 08:37  
Apples vd Tim Cook. Foto: IBL

TEKNIKSVEPET. Så ska Apple få dig att aldrig lämna sitt ekosystem. Läs ett urval av morgonens tekniknyheter här!

Du skaffar en Iphone, sedan en Mac, sedan alla de där snajdiga tjänsterna som erbjuds och sen... Så här jobbar Apple för att genom nya partnerskap behålla dig kvar i sitt ekosystem av tjänster och teknik, rapporterar Bgr.com.

Hamnar du i ett svart hål, dör du. Hamnar du i närheten av ett svart hål dör du också. Jodå, det har forskarna luskat rätt på. Men det kan förstås inte ske på plats i universum (duh) utan bland annat med hjälp av återskapande av förhållandena i världens mest kraftfulla röntgenapparat, rapporterar Gizmodo.

Kalashnikov kan ju uppenbarligen det här med vapen och liknande. Kolla in nya skyddsanordningen på den här lastbilen, exemplifierar Gizmodo.

Forskare inom it-säkerhet har hittat en hackare som varit flitig. De har hittat en ”spambot” med 711 miljoner epostadresser, skriver ZD-net.

 

Prenumerera på Ny Tekniks kostnadsfria nyhetsbrev!

Gilla Ny Teknik på Facebook!

Angelica Söderberg

Mer om: Apple

Kommentarer

Välkommen att säga din mening på Ny Teknik.

Principen för våra regler är enkel: visa respekt för de personer vi skriver om och andra läsare som kommenterar artiklarna. Alla kommentarer modereras efter publiceringen av Ny Teknik eller av oss anlitad personal.

  Kommentarer

Debatt