Premiär för Sonys nya drönare

2015-08-25 07:06  

TEKNIKSVEPET. Asus och Samsung toppar laddningstestet. Här är ett urval av de senaste tekniknyheterna.

Asus Zenfone 2 och Samsung Galaxy S6. Där har du mobiltelefonerna som laddar snabbast, visar ett test av Toms Guide.

 

Kolla in testflygningen av Sonys nya drönare i filmen här ovan! Den första protypen, som ska kunna lyfta en last på upp emot 10 kilo, är ett resultat av ett samarbete med Sony och Aerosense. Techcrunch rapporterade om testflygningen.

 

Nu ska det bli enklare att donera pengar till ideella organisationer via Facebook, skriver Mashable. Facebook själva visar den nya, synligare donera-knappen här.

 

För den som inte mäktar med att dra kablar och krångla för att kunna reglera ljusstyrkan hemma har Philips tagit fram en ny lösning, rapporterar Engadget. En kombination av lampa och batteridriven fjärrkontroll ska ge möjlighet att styra en dimmer på upp till tio lampor – trådlöst.

 

En artikel om hasch och andra droger fick ryska myndigheter att svartlista ryska Wikipedia, rapporterar Techcrunch. Nu funderar upphovsmännen bakom det digitala uppslagsverket på hur de ska gå vidare.

 

Gilla Ny Teknik på Facebook

 

 

Prenumerera på Ny Tekniks kostnadsfria nyhetsbrev!

 

Angelica Söderberg

Mer om: Asus

Kommentarer

Välkommen att säga din mening på Ny Teknik.

Principen för våra regler är enkel: visa respekt för de personer vi skriver om och andra läsare som kommenterar artiklarna. Alla kommentarer modereras efter publiceringen av Ny Teknik eller av oss anlitad personal.

  Kommentarer

Debatt