Nu kan du ångra det där korkade mejlet

2015-06-18 06:24  
”OMG vad kallade jag precis svärmor?” Nu kan du ångra ditt felskickade mejl. Foto: All over press

TEKNIKSVEPET. En tjänst gör att du kan ta tillbaka ett mejl du ångrar att du skickade. Här är ett urval av de senaste tekniknyheterna.

Nu finns det en tjänst som gör att du faktiskt kan ångra det där korkade/ogenomtänkta/felskickade mejlet. Chrome och Safari erbjuder en funktion som gör att mottagaren hindras från att läsa mejlet som du ångrar att du skickade, skriver Huffington Post.

Teknikkritikern Marques Brownlee har listat de vad han anser vara de fem bästa smartphones under 2 000 kronor. Och han anser att de faktiskt kan vara bättre än den dyra mobil du just nu håller i handen, skriver Huffington Post.

The Verge uppger att Microsoft nu slagit sista spiken i kistan för Nokia.

Här är allt du behöver veta om det stora säkerhetshålet i Samsungs mobiler, skriver Mashable.Följ Ny Teknik på Facebook!Prenumerera på Ny Tekniks kostnadsfria nyhetsbrev – direkt till din mejl!

Frida Sjödin

Mer om: Mejl

Kommentarer

Välkommen att säga din mening på Ny Teknik.

Principen för våra regler är enkel: visa respekt för de personer vi skriver om och andra läsare som kommenterar artiklarna. Alla kommentarer modereras efter publiceringen av Ny Teknik eller av oss anlitad personal.

  Kommentarer

Debatt