Microsoft petar ner Google på värdelista

2018-05-31 08:40  
Foto: AP Photo/Elaine Thompson/TT

TEKNIKSVEPET. Microsofts fortsatta ökning i värde har resulterat att det tagit tredje platsen från Google. Läs ett urval av morgonens tekniknyheter här!

Microsoft har nyss gått om Google på listan om vilka bolag som är världens högst värderade, rapporterar Techspot. Det innebär att Microsoft numera ligger på tredje plats efter Amazon och Apple. Microsofts värde beräknas nu vara 749 miljarder dollar.

Den snabba android-telefonen Oneplus 6 får kritik efter att en användare lagt upp en video där han lurar telefonens ansiktsigenkänning, skriver Ubergzimo. Twitter-användaren ”Rik” skrev ut en bild av sitt egna ansikte och lyckas låsa upp telefonen med den, vilket innebär teoretiskt sett att vem som helst kan låsa upp telefonen så länge den har en bild av telefonens ägare.

Ios 11.4 finns nu att ladda ner för Iphone-ägare, rapporterar Daily Express. De två större uppdateringar gäller Airplay 2 och meddelanden i Icloud. Till exempel ska Airplay 2 nu kunna strömma musik från en Iphone till flera Airplay 2-enheter.

Prenumerera på Ny Tekniks kostnadsfria nyhetsbrev!

Gilla Ny Teknik på Facebook!

Christoffer Bertzell

Kommentarer

Välkommen att säga din mening på Ny Teknik.

Principen för våra regler är enkel: visa respekt för de personer vi skriver om och andra läsare som kommenterar artiklarna. Alla kommentarer modereras efter publiceringen av Ny Teknik eller av oss anlitad personal.

  Kommentarer

Aktuellt inom

Prevas

Debatt