Lönen för en praktikant på Apple: 58 000

2015-06-29 06:30  
En praktikant på Apple kan tjäna upp till 58 000 svenska kronor, enligt Business Insider. Foto: TT

TEKNIKSVEPET. En praktikant på Apple uppges tjäna upp till 58 000 svenska kronor. Här är ett urval av de senaste tekniknyheterna.

Praktikanter på Apple kan tjäna upp till 58 000 svenska kronor i månaden. Och intervjuprocessen för att landa en sådan tjänst är annorlunda jämfört med på exempelvis Google, skriver Business Insider.

Elon Musks raketprojekt mötte motgångar när SpaceX Falcon 9 exploderade efter uppskjutet, skriver Cnet. Två minuter och nitton sekunder efter start gick något snett. Raketen var på väg för att leverera gods till internationella rymdstationen, ISS, och inga människor var ombord, skriver The Verge.

Plötsligt möttes de rivaliserande självkörande bilarna på en motorväg i Kalifornien, skriver BBC.

Företaget Facebook består till största delen av asiater, vita och män, skriver Huffington Post.

Nu utökar Uber sin taxiverksamhet till – båtar, skriver The Verge.

... och samtidigt i Japan: Robotar som gifter sig, skriver Mashable.Följ Ny Teknik på Facebook!Prenumerera på Ny Tekniks kostnadsfria nyhetsbrev – direkt till din mejl!

 

Frida Sjödin

Kommentarer

Välkommen att säga din mening på Ny Teknik.

Principen för våra regler är enkel: visa respekt för de personer vi skriver om och andra läsare som kommenterar artiklarna. Alla kommentarer modereras efter publiceringen av Ny Teknik eller av oss anlitad personal.

  Kommentarer

Debatt