LG presenterar ultratunn tapet-tv med Oled

2015-05-21 06:17  
LG Display presenterar en tv som är lika tunn som en tapet. Med Oled förstås. Foto: LG Display

TEKNIKSVEPET. LG storsatsar på Oled och visar tv som är lika tunn som en tapet. Här är ett urval av de senaste tekniknyheterna.

LG Display visar upp sin tv som är så tunn att den kallas för tapet-tv:n. Tv:n finns inte i verkligheten (ännu), utan är en del av LG:s dedikation till Oled-paneler. Den ultratunna tv:n fäster på väggen med hjälp av en magnetplatta, skriver Cnet.

Spotify utökar sitt utbud till att gälla även podcasts, nyhetssändningar och streaming av video, skriver Huffington Post.

Appen Thinking Talents ska hjälpa dig att få din personlighet att skina på jobbet, skriver Huffington Post.

Hur noggrann är egentligen Apple Watch stegräknare, undrar Cnet.

USA:s president Barack Obama startade sitt Twitterkonto. Fem timmar senare hade han en miljon följare. Det gör att han knäcker världsrekordet i antal följare på kortast tid fullständigt. Tidigare lyckades skådespelaren Robert Downey Jr. sätta samma rekord, men då på 24 timmar, skriver Mashable.

Den satellit som Google skjutit upp och lagt i omloppsbana är namngiven efter artisten Skrillex hund Nanou, skriver The Verge.

 Följ Ny Teknik på Facebook!Prenumerera på Ny Tekniks kostnadsfria nyhetsbrev – direkt till din mejl!

Frida Sjödin

Mer om: LG Oled

Kommentarer

Välkommen att säga din mening på Ny Teknik.

Principen för våra regler är enkel: visa respekt för de personer vi skriver om och andra läsare som kommenterar artiklarna. Alla kommentarer modereras efter publiceringen av Ny Teknik eller av oss anlitad personal.

  Kommentarer

Debatt