Länsförsäkringars mobilapp vinnare för sjätte gången

2018-02-01 16:22  

Tävlingen som baseras på Sveriges största webbplatsundersökning har delat ut pris till Länsförsäkringars mobilapp för bästa mobila upplevelse.

I 17 år har företaget Web Service Award undersökt vilka webbplatser som svenskarna är mest nöjda med. Sveriges bästa hemsida, intranät och mobila upplevelse har utsetts efter besökarnas omdömen med hjälp av en expertjury. På ondsdagskvällen delades årets priser ut. En av vinnarna är Länsförsäkringar mobilapp. Matilda Ringström är chef för digitala kundmöten på Länsförsäkringar och ansvarig för mobilappen, som utnämnts till årets bästa mobila upplevelse.

-Det är fantastiskt roligt! Vi ser det som ett bevis på att kunderna uppskattar det vi gör.

Mobilappen tog hem vinsten för fjärde året i rad. Den har sju miljoner inloggade besök varje månad. Matilda Ringström berättar att kommunikationen med kunderna är superviktigt, och något som de tycker att de har lyckats med.

Hon tror att just deras app vann för att hela teamet arbetar tillsammans och har ett mål, och även för att varje besökare har möjlighet att påverka innehållet. Appen har en tyck till-funktion där användarna kan ge feedback. Oftast syns en tydlig trend bland önskemålen, berättar Länsförsäkringar. Användartester görs alltid innan det dyker upp nya funktioner.

Tävlingen är Sveriges största webbplatsundersökning med svar från 126 000 personer. Web Service Award gör index som jämför sajter. Undersökningarna ska ge kunskap om vad besökarna tycker om användarvänligheten, information, design och kontakt.

Vinnare 2017

Årets vinnare för bästa webbplatser 2017 är:

Agria djurförsäkring

Verksamt

Hööks Hästsport

Swedish Match

Länsförsäkringar mobilapp

Ellinor Molin

Mer om: Webbdesign

Kommentarer

Välkommen att säga din mening på Ny Teknik.

Principen för våra regler är enkel: visa respekt för de personer vi skriver om och andra läsare som kommenterar artiklarna. Alla kommentarer modereras efter publiceringen av Ny Teknik eller av oss anlitad personal.

  Kommentarer

Debatt