Första bilden någonsin på åska

2015-05-06 07:28  

TEKNIKSVEPET. En forskare har lyckats producera en bild på åska. Här är ett urval av de senaste tekniknyheterna.

Under en storm med blixtar och dunder är det oftast just blixtarna som tar över Instagramflödet. Men nu har en forskare lyckats producera den första bilden någonsin på åska, skriver Gizmodo.

Här är fyra enkla sätt att öka batteritiden på Apple Watch. Under normala förhållanden håller batteriet på en Apple Watch ungefär en dag. Cnet har listat ut fyra sätt att få tiden att hålla lite längre. Bland dem finns att välja rätt utseende på displayen och minska rörligheten, skriver Cnet.

Apple väntas presentera en ny design på fjärrkontrollen på Apple tv, skriver Mashable.

Airbus A350 XWB har mer än 1 000 3d-printade delar för att reducera kostnad och tid, skriver BBC.

Skypes namn är för likt det på företaget Sky, har EU-domstolen bestämt. Domen gör att Microsoft nu inte får varumärkesskydda namnet Skype, skriver BBC.

Nu finns det en app för att dela foton som ska motverka mobbning, skriver Huffington Post.

Grooveshark är tillbaka i klonad form, skriver The Verge.Följ Ny Teknik på Facebook!Prenumerera på Ny Tekniks kostnadsfria nyhetsbrev – direkt till din mejl!

Frida Sjödin

Mer om: Apple

Kommentarer

Välkommen att säga din mening på Ny Teknik.

Principen för våra regler är enkel: visa respekt för de personer vi skriver om och andra läsare som kommenterar artiklarna. Alla kommentarer modereras efter publiceringen av Ny Teknik eller av oss anlitad personal.

  Kommentarer

Debatt