Facebook börjar integreras med Whatsapp

2018-05-28 08:40  

TEKNIKSVEPET. Sociala medie-jätten och den enormt populära appen börjar integreras mer med varandra. Läs ett urval av morgonens tekniknyheter här!

Det är i Daily Express som det rapporteras om att Facebook har börjat ge beta-användare möjligheten att nu kunna dela innehåll från Facebook-appen in i Whatsapp. Utvecklingen ska vara en del i att Facebook, som äger Whatsapp, ska försöka hitta nya möjligheter att tjäna pengar på appen.

Många android-telefoner skeppas ut med adware-klassad programvara, rapporterar virusprogrammet Avast på sin officiella blogg. Vid analyser har Avast hittat ett tidigare känt adware vid namnet ”Cosiloon” i förinstallerade program på hundratals android-telefoner från tillverkare som ZTE och Archos.

En autonom ubåt styrd av forskare på Woods Hole Oceanographic Institution har upptäckt ett spanskt galjonfartyg på havets botten utanför kusten vid Cartagena i Colombia, skriver Digital Trends. Fartyget sänktes 1708 och skatterna ombord ska vara värda runt 17 miljarder dollar i dagens valuta.

Prenumerera på Ny Tekniks kostnadsfria nyhetsbrev!

Gilla Ny Teknik på Facebook!

Christoffer Bertzell

Kommentarer

Välkommen att säga din mening på Ny Teknik.

Principen för våra regler är enkel: visa respekt för de personer vi skriver om och andra läsare som kommenterar artiklarna. Alla kommentarer modereras efter publiceringen av Ny Teknik eller av oss anlitad personal.

  Kommentarer

Debatt