Ersättaren för batterier: Wifi

2015-06-02 06:39  

TEKNIKSVEPET. I framtiden vill forskare att wifi ska ersätta vanliga batterier. Här är ett urval av de senaste tekniknyheterna.

En dag kan dina apparater köras på wifi i stället för på vanliga batterier, uppger Yahoo tech.

Här är de 10 mest pålitiga märkena för begagnade bilar, enligt sajten Mojomotors.com. Bilarna har en listning på hur långt de kan köras innan de blir helt värdelösa. I topp finns Toyota som enligt sajten kan gå över 210 000 miles innan den är helt värdelös. Sajten har även listat de 10 minst pålitliga begagnade bilmärkena och där toppade Mercedes-Benz.

Google presenterar en privat dashboard där användarna ska ha större kontroll på den personliga information som finns om dem, skriver Mashable.

Volvo låter dig kontrollera bilen från din Apple Watch, skriver Mashable.

Smartphonemarknaden i Kina är mättad, skriver LA Times.

Här är appen som tydligen ska hjälpa dig instagramfotografera som ett proffs, enligt Huffington Post.

...och det här är vad som händer om du häller smält aluminium i en lavalampa, visar Gizmodo.Följ Ny Teknik på Facebook!Prenumerera på Ny Tekniks kostnadsfria nyhetsbrev – direkt till din mejl!

Frida Sjödin

Mer om: Wifi

Kommentarer

Välkommen att säga din mening på Ny Teknik.

Principen för våra regler är enkel: visa respekt för de personer vi skriver om och andra läsare som kommenterar artiklarna. Alla kommentarer modereras efter publiceringen av Ny Teknik eller av oss anlitad personal.

  Kommentarer

Debatt