Då kommer Nokias nya smartphone

2015-04-21 06:30  
På världskongressen i Barcelona i februari 2014 kunde besökarna kolla in Nokia Lumia 1020 och 1520. Nu uppger källor inom Nokia att företaget kommer att släppa en ny smartphone 2016. Foto: TT

TEKNIKSVEPET. Enligt källor ska Nokia släppa en ny smartphone. Och det snart. Här är ett urval av de senaste tekniknyheterna.

Nokia är på gång med en ny smartphone, uppger källor för Re/code. Och det blir snart. Redan 2016 ska företaget släppa sin troligen Androidbaserade lur. För Ny Teknik så avslöjade mobilexperten Bengt Nordström redan i augusti förra året att Nokia var på gång med mobila konsumentprylar. Sedan kom nyheten att företaget lanserar surfplattan N1.

En säkerhetsforskare har blivit bannlyst att flyga med United Airlines. Mannen tweetade att han trodde att han kunde hacka flygplanets system och få syrgasmaskerna att utlösas, skriver BBC.

Apple tar beslutet att bekämpa klimatförändringarna, skriver Huffington Post.

Original-selfiepinnen är äldre och märkligare än du tror, skriver Huffington Post.

Android wears största uppdatering någonsin tar sikte på Apple watch, skriver The Verge.

Här är appen som hjälper till att radera gamla pinsamma bilder och poster på sociala medier som du inte har möjlighet att gå igenom och radera själv, skriver Mashable.Följ Ny Teknik på Facebook!Prenumerera på Ny Tekniks kostnadsfria nyhetsbrev – direkt till din mejl!

Frida Sjödin

Mer om: Nokia

Kommentarer

Välkommen att säga din mening på Ny Teknik.

Principen för våra regler är enkel: visa respekt för de personer vi skriver om och andra läsare som kommenterar artiklarna. Alla kommentarer modereras efter publiceringen av Ny Teknik eller av oss anlitad personal.

  Kommentarer

Debatt