Apple erbjuder ersättning för batteribyte

2018-05-24 07:45  

TEKNIKSVEPET. Efter Apples batteriskandal ska nu mobiltillverkaren erbjuda sina kunder en ersättning. Läs ett urval av morgonens tekniknyheter här!

Efter att Apple erkände att de hade påverkat prestandan på de telefoner med sämre batterier, sänkte de priset för kostnaden att byta batterier. Enligt ett dokument från Apple som 9to5Mac sett och även Ubergizmo skrivit om, så ska även du som bytt batteri innan rabatten under 2017 kunna få 50 dollar i ersättning. Huruvida detta gäller i Sverige framgår dock inte än.

Nasas rover Curiousity som är stationerad på planeten Mars har lärt sig att borra och har genomfört sin första borrning i en sten. Ett cirka 50 millimeter djupt hål blev det, skriver Cnet och Cosmos Magazine.

Ett av världens mest populära spel Battlefield presenterade under onsdagskvällen nyheter om det kommande Battlefield V. Den svenska utvecklaren Dice förvånade många när de annonserade att spelet inte kommer innehålla några DLCs eller Premium-funktioner, skriver Ubergizmo och Gamereactor.

Prenumerera på Ny Tekniks kostnadsfria nyhetsbrev!

Gilla Ny Teknik på Facebook!

Christoffer Bertzell

Kommentarer

Välkommen att säga din mening på Ny Teknik.

Principen för våra regler är enkel: visa respekt för de personer vi skriver om och andra läsare som kommenterar artiklarna. Alla kommentarer modereras efter publiceringen av Ny Teknik eller av oss anlitad personal.

  Kommentarer

Debatt