Aktivera Ny Teknik premium: ”Så får du ut mer av Ny Teknik”

2019-07-05 16:00  

Många av våra prenumeranter har redan aktiverat sitt premiumkonto. För er andra kan det vara läge att göra det. Här förklarar vi varför – och hur, skriver Per Danielson, chefredaktör på Ny Teknik.

Knappt en halv miljon personer läser någon av Ny Tekniks produkter varje vecka. En otroligt bra siffra i en tid där konkurrensen om er tid är hårdare än någonsin.

Våra reportrar, redaktörer och illustratörer jobbar dagligen intensivt med att producera Sveriges bästa teknikjournalistik. Vi blandar större granskningar, personintervjuer, tester, analyser och debattartiklar med populärvetenskapliga nyheter. Innehåll som dagligen publiceras på nyteknik.se och sprids via nyhetsbrev, sociala medier och i den här papperstidningen.

Vi har världens roligaste och mest intressanta bevakningsområden. Den tekniska utvecklingen kryper allt mer in i människors vardagliga liv. Teknikens påverkan på vårt samhälle och vår framtid har aldrig varit större, eller viktigare.

Förra året lanserade vi Ny Teknik Premium. Vi införde helt enkelt en betalvägg på nyteknik.se. Målet då som nu är att cirka 40 procent av våra artiklar ska vara premium. Det vill säga endast tillgängliga för betalande prenumeranter.

Vi lanserade även en större satsning på fördjupande kompendier med paraplynamnet Ny Teknik Insights. Här kan våra premiumläsare ladda hem ämneskompendier för samlad läsning. Sedan starten har nästan 40 000 kompendier laddats hem inom ämnesområden som exempelvis 5g, solenergi, vätgas, elbilstester, kvantdatorer, blockkedjan och framtidens batterier.

Du som premiumläsare får även ett digitalt premiumbrev varje vecka som vi inte delar ut papperstidningen. Här får du veckans fördjupning snyggt samlad och kommenterad av våra reportrar samt annat premium-innehåll som vi har publicerat under veckan.

Över 40 000 personer har aktiverat sitt premiumkonto på nyteknik.se. Kontot är en del av paketet Ny Teknik Premium Total. Det är vårt största premiumpaket och omfattar fri tillgång till allt vårt innehåll oavsett plattform. Det vill säga papperstidningen som vi trycker och levererar till din dörr varannan vecka, samt full access till allt vi publicerar på nyteknik.se.

Som premiumläsare är du så klart extra viktig för oss. Under sommaren gör papperstidningen, men nyteknik.se har öppet hela sommaren. Här publicerar vi dagligen innehåll.

Förra sommaren slog vi ett kraftigt läsarrekord online. Vi hade i snitt 900 000 läsare per sommarmånad, att jämföra med cirka 1,1 miljon läsare övriga månader. Vi hoppas så klart på lika fina siffror den här sommaren. Om du vill kunna läsa allt vi publicerar var du än befinner dig ska du aktivera ditt digitala konto redan i dag (om du inte redan gjort det, vill säga). Se grafiken här intill om hur det går till.

Under hösten ökar vi investeringarna i att utveckla vårt premiuminnehåll och tekniken bakom nyteknik.se. Målet är att höja upplevelsen av att vara premiumläsare rejält i alla kanaler (desktop, mobil, läsplatta och print).

Har du synpunkter på vad du vill ha mer av, vad som ska bli bättre eller bara tips, så ska du mejla till redaktionen@nyteknik.se.

Per Danielson

Mer om: Ny Teknik

Kommentarer

Välkommen att säga din mening på Ny Teknik.

Principen för våra regler är enkel: visa respekt för de personer vi skriver om och andra läsare som kommenterar artiklarna. Alla kommentarer modereras efter publiceringen av Ny Teknik eller av oss anlitad personal.

  Kommentarer

Debatt