Ny Teknik
  • Prenumerera
  • Nyhetsbrev
  • Podcast
  • Logga in
  • E-tidningen
  • Education
  • Annonsera
  • Tipsa oss!

Logga in på
Ny Teknik Premium.

Glömt lösenord?

eller
Skapa konto Aktivera konto

Du är inloggad som

Kundnummer:

Min sida Logga ut
Ny Teknik
  • Premium
  • Automation
  • Digitalisering
    Annons

  • Energi
    Annons

  • Fordon
    Annons

  • Startup
    • 33-listan
    • Nominera till 33-listan
    Annons

  • Ingenjörskarriär
    Annons

  • Lediga jobb
  • E-tidningen
  • A-Ö
    • Section 1
      • 33
        • 33-listan
      • A
        • Automation
      • B
        • Bygg
      • D
        • Digitalisering
        • Debatt
      • E
        • Energi
    • Section 2
      • F
        • Fordon
      • G
        • Grafik
      • I
        • Industri
        • Ingenjörskarriär
        • Innovation
        • IoT-Podden
      • K
        • Krönikor
      • L
        • Lediga jobb
    • Section 3
      • P
        • Populärteknik
        • Poddar
      • S
        • Samhälle
        • Startup
      • T
        • Teknikhistoria
      • W
        • Webbtv
    • Section 4
      • Ny Teknik
        • Almedalen
        • Cookies
        • Ingenjörskarriär
        • Nyhetsbrev
        • Om oss
        • Platsannonsera
        • Prenumerera på Ny Teknik
        • Prenumerera på Teknikhistoria
        • PUL
        • Redaktionen
        • Tipsa oss!
linkedin facebook twitter

Det finns 5 artiklar om In-vitro-kött

Läs om In-vitro-kött och ta del av de artiklar om nyheter inom ämnet.

Snart kan du ha labbodlad fisk på tallriken

Med cellvävnad från en levande fisk har San Diego-baserade Bluenalu framställt en labbodlad variant, utan vare sig ben eller fjäll. Inom två år kan en produkt finnas på marknaden.

Publicerad 2020-01-10

De kan pressa ned priset på odlat kött

Det största hindret för att kommersialisera odlat kött har varit priset. Men Future Meat Technologies menar att de snart kan tillverka en slaktfri biff för drygt 200 kronor kilot.

Publicerad 2019-10-11

Då når det odlade köttet din tallrik

Kött framställt helt utan slakt ska snart finnas på marknaden, lovar flera företag. Men tekniken är fortfarande svår, dyr och resurskrävande. Kan det odlade köttet verkligen bli den räddare i nöden som många hoppas på?

Publicerad 2019-05-30

Då kan du köpa labb-odlat kött i affären

Snart blir kött ”slaktfritt” – i varje fall om du köper från Mosa Meat. Det holländska företaget har fått finansiering för att starta kommersiell produktion av laboratorie-odlat kött. Målet är att få ut det på marknaden 2021.

Publicerad 2018-07-19

De odlar världens minsta köttbullar

I en glasbehållare på Chalmers simmar mycket små köttbullar runt i en rödaktig vätska. För varje dag som går blir de lite större. Ny Teknik har besökt Sveriges enda bioreaktor för att odla kött.

Publicerad 2010-05-18

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev!

Följ oss!

Linkedin Twitter Facebook

Debatt

Opinion

”Digitalt utanförskap leder till nytt klassamhälle”

Opinion

”Upprepa inte misstagen när vätgas är på väg att ta över”

Opinion

”Ta hjälp av ai för att få pollenmätningar i hela Sverige”

Opinion

”Satsning på utbildning krävs för att undvika kris i techbranschen”

Bevaka nyheter

  • Nyhetsbrev
  • Facebook
  • Instagram
  • Twitter
  • LinkedIn
  • LinkedIn jobb
  • RSS

Prenumerera

Bli prenumerant

Min sida
Har du en fråga om din prenumeration?
Kundservice 08-52218318

Annonsera

  • Produktannonsera
  • Platsannonsera

Ny Teknik
Ny Teknik Group Sverige AB
106 12 Stockholm

Kontakt

  • Per Danielson
    Chefredaktör och ansvarig utgivare
  • Redaktionen
    08-796 66 00
  • Tipsa om nyheter anonymt
© 2021 Ny Teknik FAQ Om cookies Vår personuppgiftspolicy ALLMÄNNA VILLKOR FAKTURA Sitemap

All information är upphovsrättsskyddad. Citera gärna men ange källa.

  
Access to this section is restricted
Ny Teknik

Logga in på
Ny Teknik Premium.

Glömt lösenord?

eller
Prova ny Teknik Premium
Redan tidningsprenumerant?
Aktivera ditt konto här