Ny Teknik
  • Prenumerera
  • Nyhetsbrev
  • Podcast
  • Klurigheter
  • Logga in
  • E-tidningen
  • Education
  • Annonsera
  • Tipsa oss!

Du är inloggad som

Kundnummer:

Min sida Logga ut
Ny Teknik
  • Start
  • Tech
    Annons

  • Energi
    Annons

  • Elbilar
    Annons

  • Hållbar industri
  • Fordon
    Annons

  • Debatt
  • Lediga jobb
  • Karriär
  • Mer
    • Section 1
      • Populärt
        • 5g
        • Ai
        • Android
        • Apple
        • Ar
        • Batterier
        • Crispr
        • Google
        • Huawei
        • Klimat
        • Kärnkraft
        • Iphone
        • Nasa
        • Rymden
        • Samsung
        • Solceller
        • SpaceX
        • Vindkraft
    • Section 2
      • Hett inom Fordon
        • Autonoma fordon
        • Elon Musk
        • Elbilar
        • Ellastbilar
        • Flygplan
        • Kia
        • Laddhybrider
        • Polestar
        • Tesla
        • Volvo Cars
    • Section 3
      • Sektioner
        • Premium
        • Ny Teknik Insight
        • Hållbar industri
        • Debatt
        • Digitalisering
        • Elbilar
        • Energi
        • Fordon
        • Innovation
        • Karriär
        • Klurigheter
        • Krönikor
        • Podcast
        • Populärteknik
        • Teknikhistoria
        • Tester
        • TV
        • Startup
        • Story
    • Section 4
      • Ny Teknik
        • Annonsera
        • Cookies
        • Nyhetsbrev
        • Om oss
        • Prenumerera
        • PUL
        • Redaktionen
        • Tipsa oss!
linkedin facebook twitter

Det finns 5 artiklar om In-vitro-kött

Läs om In-vitro-kött och ta del av de artiklar om nyheter inom ämnet.

Snart kan du ha labbodlad fisk på tallriken

Med cellvävnad från en levande fisk har San Diego-baserade Bluenalu framställt en labbodlad variant, utan vare sig ben eller fjäll. Inom två år kan en produkt finnas på marknaden.

Publicerad 2020-01-10

De kan pressa ned priset på odlat kött

Det största hindret för att kommersialisera odlat kött har varit priset. Men Future Meat Technologies menar att de snart kan tillverka en slaktfri biff för drygt 200 kronor kilot.

Publicerad 2019-10-11

Då når det odlade köttet din tallrik

Kött framställt helt utan slakt ska snart finnas på marknaden, lovar flera företag. Men tekniken är fortfarande svår, dyr och resurskrävande. Kan det odlade köttet verkligen bli den räddare i nöden som många hoppas på?

Publicerad 2019-05-30

Då kan du köpa labb-odlat kött i affären

Snart blir kött ”slaktfritt” – i varje fall om du köper från Mosa Meat. Det holländska företaget har fått finansiering för att starta kommersiell produktion av laboratorie-odlat kött. Målet är att få ut det på marknaden 2021.

Publicerad 2018-07-19

De odlar världens minsta köttbullar

I en glasbehållare på Chalmers simmar mycket små köttbullar runt i en rödaktig vätska. För varje dag som går blir de lite större. Ny Teknik har besökt Sveriges enda bioreaktor för att odla kött.

Publicerad 2010-05-18

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev!

Följ oss!

Linkedin Twitter Facebook

Bevaka nyheter

  • Nyhetsbrev
  • Facebook
  • Instagram
  • Twitter
  • LinkedIn
  • LinkedIn jobb
  • RSS

Prenumerera

Bli prenumerant

Min sida
Har du en fråga om din prenumeration?

Kontakta kundtjänst

Vanliga frågor

Annonsera

  • Produktannonsera
  • Platsannonsera

Ny Teknik
Ny Teknik Group
Box 6323
102 35 STOCKHOLM

Kontakt

  • Per Danielson
    Chefredaktör och ansvarig utgivare
  • Redaktionen
    08-796 66 00
  • Tipsa om nyheter
© 2022 Ny Teknik FAQ Om cookies Vår personuppgiftspolicy ALLMÄNNA VILLKOR FAKTURA Sitemap

All information är upphovsrättsskyddad. Citera gärna men ange källa.

  
Access to this section is restricted
Ny Teknik

Logga in på
Ny Teknik Premium.

Logga in
eller
Prova ny Teknik Premium
Redan tidningsprenumerant?
Aktivera ditt konto här