Svar till Grote Grönwall

Jag är villig att erkänna att den dag som vi har verifiering på att en E-Cat står fysiskt på ett laboratorium i antingen Stockholm eller Uppsala innan Oktober i år då ansluter jag mig till de som TROR att maskinen fungerar (utan vetenskapliga bevis).

Det står jag för... innan dess intar jag vänta och se hållningen som jag predikat för ett tag här.

Det vore också kul om Peter Ekström lovar att äta upp sin rapport (antar att han har en skrivare) om maskinen verifieras av antingen Kullander eller Essén... bara som ett ironiskt skämt då han tidigare sa att han inte hade en hatt.... ;)

Anmäl

Svar till J.A.

Skrev lång tidigare att vi borde ha en hatt-ätar lista någonstans. Någon som fortfarande tror på det?

Anmäl

Svar till J.A.

Jag kommer, ganska överraskad, att öppna en flaska champagne om budskapet kommer från säker källa att E-Cat producerar energi enligt Rossis löften.

Anmäl

Svar till J.A.

Men hallå, det är väl skälvklart att även de skeptiska här på tråden vill att Rossi skall ha hittat "nyckeln". Ingen vore gladare än jag om Rossi är seriös. Om han är det så skall jag köpa hans självbiografi för att få svar på den obegripliga frågan- hur tusan tänkte du när du efter att ha löst världens energiproblem sade till dig själv - jag satsar på fjärrvärme i Grekland? Det måste ha världshistoriens sämsta vägval.

Anmäl

Svar till mne23

Nu är det värme till en fabrik som skall konstruera E-cats. Inte värmt ett kallt Grekland.

Påminner om min resa till San Diego där jag bodde ett tag och lyckades få öroninflammation vilket jag normalt sätt inte får i kalla Sverige. Ibland är varmt kallt.

Anmäl