Underhållstekniker EL inriktning anläggning/fastighetsunderhåll

Vi söker underhållstekniker med fastighets el bakgrund till Underhåll på STC i Södertälje. Vi satsar på ständig utveckling och utbildning av våra medarbetare, och erbjuder ett omväxlande arbete i en organisation med goda personalförmåner.

Arbetsuppgifter

Som underhållstekniker el på STC, (Scanias Tekniska Centrum), ingår det i arbetsuppgifterna att bedriva avhjälpande och förebyggande underhåll på fastigheten och dessa utrustningar. En tekniker som du, kommer att arbeta med belysning, kraft, hissar, portar, ventilation, motordrifter, brytning och kontroll för spänningssättningar av maskiner och fastighetsinstallationer.

En viktig del av ditt arbete är att se till att anläggningarna inom ditt område utnyttjas så energi- och kostnadseffektivt som möjligt. En viss del installationsarbete förekommer också.

Din profil

Vi söker dig som har gymnasieutbildning inom starkström och/eller el-automation samt några års erfarenhet av liknande arbete. För denna tjänst gäller att du är noggrann, har känsla för service samt har förmåga att arbeta självständigt och i grupp.

Du är både serviceinriktad och positiv, ser problemlösning som en utmaning och brinner för teknik. Att vara kommunikativ i din dialog med våra kunder/kollegor här på STC är en mycket viktig egenskap.

Krav på beredskap kan ställas. B-körkort är ett krav, liksom att arbeta för en god elsäkerhet. Kunskaper inom PLC- är meriterade, liksom kunskaper i engelska i tal och skrift.

För ytterligare information kontakta

Per-Erik Israelsson, Underhållsledare, 08-553 824 72

Jonas Widlund, HR Business Partner, 08- 553 857 58

Plats: Södertälje

Anställningstyp: Heltid

Ansök med bifogat personligt brev och CV samt betygskopior senast 2017-04-01. Inkomna ansökningar behandlas kontinuerligt under ansökningstiden.

Skicka din ansökan till med rubrikraden Ny Teknik Jobb.