Underhållsberedare inom Produktionsunderhåll

Som underhållsberedare arbetar du med processen för nyanskaffning av utrustning och stöttar produktionsteknik i denna. Du utvecklar och utbildar våra kunder i underhållsprocesserna.

Arbetsuppgifter

Dina arbetsuppgifter är både operativa och administrativa.

Du är ansvarig för att kvalitetssäkra överlämning till lokalt underhåll vid: maskininköp, ombyggnationer och renoveringar. Du arbetar bland annat med beredningar av förebyggande underhåll, reservdelar och dokumentation samt utvecklar våra processer kring detta. Du ansvarar för anläggningsregister samt registervård av befintligt reservdelslager. Du har god teknisk förmåga inom området el och/eller mekanik och är bekant med Scanias tekniska föreskrifter och CE-märkningsrutiner. I arbetsuppgifterna kan resor förekomma vid deltagande i investeringsprojekt. Inventeringar och förbättringsuppdrag i befintlig verksamhet kan också förkomma.

Vi värdesätter god förmåga att skapa relationer och samarbete inom egen organisation, med våra kunder samt andra funktioner som du kommer att jobba nära t ex lokalt underhåll, produktionsteknik samt förråd. Du har god anläggnings- och processkännedom och vi värdesätter goda kunskaper i vårt underhållssystem IBM Maximo.

Du har:

 • minst 3-årig gymnasieutbildning, gärna högskoleutbildning.
 • kunskaper/erfarenhet av produktions- och/eller underhållsarbete.
 • kunskaper och förståelse av SPS och TPM.
 • god datorvana. 
 • Placeringsort: Södertälje

  Anställningstyp: Heltid, dagtid

  Vill du veta mer, kontakta gärna:

  Oskar Jönsson, Underhållsledare, 0700-88 30 10

  Jonas Widlund, HR Business Partner, 08-553 857 58

  Ansök med bifogat personligt brev, CV, betyg och referens senast 2017-04-01.

  Inkomna ansökningar behandlas kontinuerligt under ansökningstiden.

  Skicka din ansökan till med rubrikraden Ny Teknik Jobb.