Testingenjör för bränslesystem

Dfind Science & Engineering söker nu en konsult till uppdraget som testingenjör för bränslesystem till en kund inom fordonsindustri. Som konsult hos oss har bl a fast månadslön och stimulerande nätverksträffar.

Testerna görs både i testceller och i själva fordonen. En del av jobbet är att planera och utveckla nya testmetoden inom bränsletillförseln och filtrering område. Det är till en stor fördel om du har erfarenhet från liknande roller tidigare och har ett stort intresse för fordon och deras prestanda.

Typiska tester som du kommer att utföra och analysera är lågtryckskomponenter utveckling.

Sista ansökningsdag: Löpande tillsättning, med start den 1 mars 2017.
Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.

Kvalifikationer:

  • Vi vill att du som söker tjänsten har en teknisk utbildning eller motsvarande.
  • Funktionstest 1-3år
  • Test Automotive 1-3år

Som person är du en stark ledare med en mycket god motivations- och kommunikationsförmåga, både i tal och skrift på svenska och engelska.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Som person har du ett personligt engagemang och en god förmåga att effektivt driva ditt arbete och dina projekt framåt. Du har lätt för att samarbeta i team och är bra på att planera och organisera ditt arbete. Du är angelägen om att nå resultat och att hålla deadlines med hög kvalitet i ditt arbete.

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Skicka din ansökan till med rubrikraden Ny Teknik Jobb.