Teknisk Säljare

Christian Berner skapar tysta och vibrationsfria miljöer. Vi isolerar vibrationer, stomljud, stegljud och buller och skapar därmed goda förhållanden för arbete och boende. Våra lösningar skyddar människor och känslig utrustning. Vi erbjuder olika applikationer inom bygg, industri och infrstruktur.

Som teknisk  säljare är det din uppgift att besöka och upprätthålla goda kontakter med befintliga och nya kunder. Försäljningen riktar sig främst till föreskrivande led dvs arkitekter och konsulter, byggbolag och deras arbetsplatser men även till övrig industri.

Du säljer genom att informera om våra produkter inom vibration och deras tekniska egenskaper. Du planerar och strukturerar ditt arbete självständigt och i samråd med affärsområdeschefen. Det sker ett nära samarbete inom arbetsgruppen som består av tekniska säljare och innesäljare och även med våra leverantörer.

Du har högskoleutbildning med inriktning mot bygg. Erfarenheten kan vara från befattning inom byggbolag eller som säljare inom bygg. Erfarenhet av akustik och vibrationer är ett plus men det viktiga är att du har byggförståelse. Kunderna finns över hela Sverige och våra leverantörer är internationella vilket kräver vana vid resor och kommunikation på engelska.

Välkommen med ansökan via www.mercuriurval.se i form av personligt brev och CV (ref.nr. SE-12017) senast 5 april.

Frågor besvaras av VD Bo Söderqvist, 0701-86 69 10, personalchef Carina Svedberg, 0701-86 69 39 eller Madeleine Frising, Mercuri Urval, 0705-93 19 69.

Ordförande för den lokala Union-klubben heter Kurt Olofsson, 031-336 69 22. Ordförande för Akademikerklubben heter Sohrab Moshiri, 08-588 39 425.

Skicka din ansökan till med rubrikraden Ny Teknik Jobb.