Teknisk Projektledare

Till vårt kontor i Danderyd, Stockholm söker vi nu en driven Teknisk Projektledare.

Elektronikkonsult skiljer sig från andra konsultbolag genom att vi i huvudsak arbetar i egna lokaler och med egen utrustning. Normalt hyr vi inte ut medarbetare även om visst arbete görs ute hos kund. Vi ses därför mera som en underleverantör som löser en uppgift snarare än ett traditionellt konsultbolag som tillhandahåller personal. Att arbeta på Elektronikkonsult präglas av roliga och stimulerande projekt, gott kamratskap och fokus på kunden.

Vi erbjuder en stimulerande arbetsplats med unik bredd och kompetens där du får möjlighet att leda vårt projektteam i samarbete med våra kunder.

Vi söker dig med goda projektledaregenskaper. Du är driven och strukturerad samtidigt som du har en stark vilja samt förmåga att utveckla och hjälpa andra att utvecklas. Du trivs med att fungera som länken mellan tekniken och affären och kommer att ansvara för att projekten når uppsatta mål avseende omfång, tid, kostnad och kvalitet. Att du gillar att skapa goda kundrelationer och har en god kommunikativ förmåga ser vi som avgörande för att du skall lyckas i din roll. Du kommer att ingå i ett väl sammansatt team och du rapporterar direkt till VD.

Du är troligen högskole- eller civilingenjör med elektronikinriktning eller motsvarande med tidigare erfarenhet av teknisk projektledning. Som person är du ambitiös, initiativrik och kreativ. Du har lätt för att få med dig människor och trivs med stort eget ansvar. För att trivas hos oss är det även viktigt att du har ett positivt sätt samt är öppen för nya utmaningar.

Tjänsten förutsätter även goda kunskaper i svenska och engelska, såväl i tal som skrift.

Körkort: B

För ytterligare information ring Peter Ternebring på Confidera Urval, telefon 070-639 88 89. Du kan också kontakta Vidar Wernöe på Elektronikkonsult, telefon 08-446 56 15.

Din ansökan skickar du snarast, märkt "Elektronikkonsult-Projektledare", till: rekrytering@confideraurval.se

Skicka din ansökan till med rubrikraden Ny Teknik Jobb.