Specialist inom Produktcertifiering till Consilium

Har du god kännedom om standarder och klassningskrav? Har du bred teknisk kompetens och sinne för kommunikation? Då är du den vi söker!

Vi söker nu en ny medarbetare till vårt team där du kommer få möjligheten att arbeta som specialist inom Produktcertifiering för våra produkter inom brand och gaslarm.Fokus kommer vara på certifiering mot standarder för marina säkerhetssystem.

Rollen innebär kontinuerligt arbete för att säkerställa, förnya och söka certifikat för våra produkter. Du är den som leder, driver och ansvarar för arbetet inom våra certifieringsprojekt. Du kommer få använda din kommunikativa ådra för de interna och externa kontakter som kommer med rollen. Externt arbetar du framförallt i samarbete med olika klassningssällskap.


Ditt ansvar:

  • Underhålla och förnya befintliga certifikat
  • Söka certifikat för nya produkter
  • Driva projekt för certifikat tillsammans med produktutveckling
  • Sammanställa och mäta certifieringsuppfyllnad


Vad Behöver du ha med dig sedan tidigare?

Vi söker dig som är högskole- eller civilingenjör inom relevant område eller motsvarande erfarenhet.

Din erfarenhet präglas av att du har arbetat i en liknande roll inom kvalitet, certifiering, kontroll och/eller teknikutveckling. Du besitter bred allmänteknisk kunskap. Troligtvis har du arbetat inom den marina branschen eller inom tillverkande industri och har erfarenhet av produktcertifiering.

Du har stor vana vid både flertalet interna och externa kontakter med klassningssällskap.

Dina personliga egenskaper består framförallt att du självständigt kan ansvar och driva de projekt för certifiering som är pågående. En hög förmåga att arbeta strukturerat och noggrant vid dokumentation. Stark kommunikationsförmåga och vilja att driva igenom processer med en vana av förhandling.

Flytande svenska och engelska i tal och skrift. Placering vid kontoret i Göteborg.


Vi erbjuder:

En möjlighet att få utvecklas i ett framgångsrikt företag där vi främjar innovationsförmåga och kundvärde. Du blir del i ett härligt team där du får stort eget ansvar för att driva våra certifieringsprojekt.


Är du intresserad?

Om du finner tjänsten spännande och utmanande är du välkommen att skicka in din ansökan så snart som möjligt. Sista ansökningsdag är 20 februari. I denna rekrytering samarbetar vi med Badenoch & Clark inom Adecco Group.

Har du frågor om tjänsten vänligen kontakta ansvarig rekryteringskonsult, Kristina Andersson, på kristina.andersson@badenochandclark.se eller 031-7207215. Ansökan sker genom att du registrerar dig på www.badenochandclark.se. Bifoga CV och personligt brev. Om du redan har en profil hos oss loggar du in med mailadress och lösenord.

Skicka din ansökan till med rubrikraden Ny Teknik Jobb.