Serviceingenjör med kundfokus till Firefly

Vill du arbeta i en fri och internationell roll, där du är ute och hjälper kunder i Sverige och världen över med att förebygga bränder och dammexplosioner?

Vi söker nu 2 serviceingenjörer till Firefly för att förstärka teamet. Som serviceingenjör kommer du vara företagets spjutspets på plats ute hos våra kunder, där du kommer arbeta med tekniskt avancerade kundanpassade systemlösningar. Arbetet innebär akutservice och förebyggande underhåll på befintliga anläggningar samt idrifttagning av nya installationer.

Du kommer att ingå i ett team tillsammans med säljare och projektledare, och blir dedikerad ett geografiskt område. I arbetet ingår även utbildning av kunden och årliga inspektioner. Ditt arbete är självständigt och består till stor del av resor i hela världen och du är ibland på resande fot flera veckor i sträck beroende på vilken marknad.


Vi söker dig som:

  • Är gymnasieingenjör, högskoleingenjör eller motsvarande, med ett par års arbetslivserfarenhet inom teknisk service.
  • Har ett tekniskt intresse och bredd där du är bekväm med att felsöka och verifiera komponenter inom el, elektronik och mekanik.
  • Har intresse för och kunskap inom IT, där erfarenhet av programmering är meriterande.
  • Har du erfarenhet av att arbeta mot processindustrin är detta starkt meriterande.
  • Goda kunskaper inom svenska och engelska krävs, och ytterligare språk är meriterande (tex Ryska, Spanska eller Franska).

Vi söker dig som är en social och kvalitetsmedveten problemlösare. Vi tror att du är analytisk, strukturerad och ordningsam. Vidare är du trygg och seriös i din arbetsroll och inger förtroende åt dina kunder.

Lockas du av att se olika industrier, att arbeta med en teknisk bredd och ser det som en möjlighet med ett fritt och resande arbete där du träffar många olika människor så tror vi att du trivs hos oss!

Firefly erbjuder dig ett spännande och stimulerande arbete i en inspirerande och internationell miljö. Kontoret ligger i trevliga lokaler i Hammarby Sjöstad, och för rätt person finns det goda utvecklingsmöjligheter.

 

För information: I denna rekrytering samarbetar Firefly med Dfind Science & Engineering. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Jan Smith, 072-515 55 15.

Uppdragsgivare: Firefly

Ort: Stockholm men kan vara flexibelt för en erfaren person

Skicka din ansökan till med rubrikraden Ny Teknik Jobb.