Serviceadministratör

Foto: Scania

Vi söker en ny medarbetare till vår verkstad i Häggvik, Sollentuna. Vi kan erbjuda dig en trivsam arbetsmiljö med duktiga kollegor inom reservdelar, verkstad och försäljning. Du får ett team av trevliga, kompetenta kollegor som kan hjälpa dig att växa med uppgifterna och har goda möjligheter till vidareutbildning samt utveckling inom Scaniaorganisationen.

Dina arbetsuppgifter

I din roll ingår att administrera interna och externa kundfakturor, avveckla anspråk inom avtal och garanti. Du följer dagligen upp och avrapporterar statistik för anspråk, pågående timmar och debiteringsnivåer. Du säkerställer att verkstaden når uppsatta administrativa mål. I framtiden kan det även ingå att sköta dessa uppgifter för flera av våra verkstäder i Stockholms regionen.

I arbetet ingår administration av AutoMaster/Time och förberedelse av löneunderlag för attest.

Som medlem av serviceteamet stöttar du även de olika funktionerna, kundmottagning, verkstad och reservdelar.

Din profil

Du är en van dataanvändare då arbetet i många moment kräver systemförståelse, med goda kunskaper i reservdels- och verkstadssystem såsom tex AutoMaster och Multi.

Du har lägst gymnasieutbildning med inriktning fordon. Meriterande om du har kunskap för hur reparationer av tunga fordon görs. Om du har likande tidigare erfarenheter och goda kunskaper i reservdels- och verkstadshantering underlättar det för dig i rollen som serviceadministratör.

Som person är du driven, metodisk, noggrann och ordningsam. Du bemöter såväl interna som externa kunder på ett professionellt och trevligt sätt. Du bidrar med gott humör och hög arbetsmoral.

Du trivs i ett högt tempo och värdesätter samarbete med dina arbetskamrater och känner en självklarhet i att vara delaktig i förbättringsarbete av våra processer och metoder.

B-behörighet är ett krav, har du även C- och D-behörighet är det meriterande.

Du talar och skriver obehindrat svenska, samt har goda kunskaper i engelska i tal och skrift.

Ytterligare information

Tjänsten är på heltid och vi välkomnar både kvinnliga och manliga sökanden.

Välkommen att kontakta Nicklas Hjälström (Chef), 010-706 62 44.

Ansökan

Din ansökan ska innehålla personligt brev, CV och betygskopior.

Urval sker löpande under ansökningstiden.

Om du har problem att registrera din ansökan så kan du skicka din ansökan till

Ange Scanias Jobb Id och annonsrubrik i ämnesraden.

Bifoga ditt CV, personligt brev samt relevanta kopior. Vi behöver också ditt fullständiga namn, personnummer, adress, e-post och mobilnummer för att göra din ansökan komplett.

Skicka din ansökan till med rubrikraden Ny Teknik Jobb.