Senior Produktutvecklare

På BIM tänker vi annorlunda. För att bli ännu bättre vågar vi prova nya vägar och innovativa lösningar i nära samarbete med våra kunder. Vi söker dig som inte vill försvinna i mängden och som är beredd att prestera ditt allra bästa. Vill du utvecklas och komma med egna initiativ? Då väntar BIM och våra kunder på dig.


Vi söker en medarbetare till vår R&D avdelning i Stenkullen

Vi söker dig som är en problemlösare och brinner för att jobba på labb. Du bör ha ett strukturerat, analytiskt , metodiskt och nogrannt arbetssätt. Vi ser gärna en energisk person med positiv inställning, som oftast ser möjligheter istället för problem. En egenskap vi uppskattar är flexibilitet och förmågan att kunna arbeta med flera uppgifter samtidigt.

Tjänsten innefattar formuleringsarbete på labb, uppskalning från labb till pilot och fullskala, samt projektarbete & projektledning

Tjänsten skall vara en resurs inom formuleringsområdet för flera produktområden och stödja arbetet med att utveckla nya funktionella produktkoncept med tillfredställande kvalité.

Vi ser gärna en person med goda kunskaper inom polymerkemi, yt och kolloidkemi, samt med goda formuleringskunskaper. Branschrelevant erfarenhet mellan 5-7 år är önskvärt, samt en Master of Science inom kemiteknik eller liknande på 4-5 år.


Placering: Huvudkontoret i Stenkullen utanför Göteborg. Tjänsten är en tillsvidareanställning.

Vid frågor om tjänsten är du välkommen att ringa Heino Kuusk på nummer 0702-245 390 . För allmänna frågor om BIM kontakta HR-assistent Anna Axelsson 0732-700139. Din ansökan och meritförteckning, märkt ”Senior Produktutvecklare” skickas till anna.axelsson@bimkemi.com eller
BIM Kemi AB, Att. Anna Axelsson, Box 3102, 443 03 Stenkullen,
senast den 10 februari-2017.

Skicka din ansökan till anna.axelsson@bimkemi.com med rubrikraden Ny Teknik Jobb.