Scania i Södertälje söker Maskinoperatörer

Scania är sedan lång tid branschens starkaste varumärke och samtidigt en av de mest lönsamma tillverkarna av tunga fordon. Scanias framgång är till stor del resultatet av ständig utveckling av våra medarbetare, produkter, metoder, leverantörer och marknader. Vår ledande position är ingen tillfällighet. Scania tror på framtiden. I Södertälje tillverkar vi artiklar till Scanias motorer, växellådor och axlar på en mycket hög teknisk nivå. Ökad orderingång gör att Scania nu söker nya engagerade medarbetare.

Dina arbetsuppgifter

Du erbjuds ett varierande arbete där dina personliga utvecklingsmöjligheter är mycket goda. Arbetet innehåller både individuellt ansvar och samarbete i grupp.

Som maskinoperatör arbetar du med den dagliga produktionen där arbetsuppgifterna bland annat är:

Maskinkörning (NC/CNC-styrda), riggning, kvalitetsansvar, förebyggande underhållsarbete, felsökning, mindre reparationer, daglig planering, problemlösning samt visst produktionstekniskt arbete.

Arbetet bedrivs i skift.

Personliga egenskaper

Som person är du noggrann och kvalitetsmedveten. Du har viljan att ständigt förbättra och utmana samt prova nya idéer. Du arbetar bra med andra människor och har lätt för att lära dig nya arbetssätt.

Då vi ligger i framkant gällande teknisk kompetens och utrustning så har vi ett krav på utbildning och/eller erfarenhet inom skärande bearbetning(metall) och CNC som inte är äldre än 5 år.

Vi erbjuder

Som anställd på Scania erbjuder vi förutom karriär- och utvecklingsmöjligheter andra förmåner som exempelvis personalbil, resultatbonus, tjänstepension, lunch till reducerat pris och mycket mer. Bor du i Stockholm erbjuder vi direktbuss mellan Stockholm och Södertälje med Scania Jobexpress.

Ytterligare information

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Nicole Karlsson, (Scania Rekryteringscenter), nicole.karlsson@scania.com, +46 (0)76 516 68 92.

Ansökan

Din ansökan ska innehålla personligt brev, CV och betygskopior.

Gör din ansökan via

för att vi ska få korrekta uppgifter. I de fall det uppstår problem med att registrera din ansökan på scania.com så kan du maila din ansökan till kandidatbokning@scania.com

OBS!

Ange Scanias Job Id

20172402

i ämnesraden. Bifoga ditt CV, personligt brev samt relevanta betygskopior. Vi behöver också ditt fullständiga namn, adress, e-post och mobilnummer för att kunna registrera din ansökan. Ofullständiga mailansökningar kommer vi ej kunna hantera.

 

Skicka din ansökan till med rubrikraden Ny Teknik Jobb.