Sales and Application Engineer till Camfil Power Systems

Är du en ingenjör med brett tekniskt intresse och vill jobba med försäljning? Är du självgående, serviceinriktad, nyfiken och tycker om att jobba i team? Har du erfarenhet av teknik och kalkylering? Då kan rollen som sälj och applikationsingenjör hos Camfil Power System vara rätt för dig!

Som sälj och applikationsingenjör kommunicerar du globalt med kunder och leverantörer. Du ansvarar för dialogen med kund i sälj och offertfasen. Du arbetar tillsammans med kunden för att förstå deras kravbild och analyserar sedan kravspecifikationen för att kunna utveckla ett koncept som lockar kunden tekniskt och kommersiellt. Du skapar utifrån det offert, kalkylunderlag och materialspecifikation. Inför leverans överlämnar du informationen till projektledare/projektgrupp.

Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.


För information

I denna rekrytering samarbetar Camfil Power Systems med Dfind Science and Engineering. Vid frågor kontakta rekryteringskonsult Gabriella Albertsson, Tel 0730- 78 16 87, gabriella.albertsson@dfind.se


Kvalifikationer

Du som söker denna roll har önskan att påverka din egen vardag och framtid i en internationell organisation med utvecklingsmöjligheter!

  • Du har en relevant utbildning inom teknik på minst högskolenivå och erfarenhet från att arbeta med tekniska underlag
  • Du har känsla för service och sätter kunden i fokus
  • Du tycker om att kommunicera
  • Engelska och svenska i tal och skrift är ett krav. Italienska är meriterande
  • Goda kunskaper i Excel, Officepaket
  • Erfarenhet av försäljning av tekniska produkter är starkt meriterande

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Som person har du ett personligt engagemang och en god förmåga att effektivt driva ditt arbete och dina projekt framåt. Du har lätt för att samarbeta i team och bidrar till en god stämning och en öppen dialog. Du är analytisk och bra på att planera och organisera ditt arbete. Du är angelägen om att nå resultat och att hålla deadlines med hög kvalitet i ditt arbete.

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Skicka din ansökan till med rubrikraden Ny Teknik Jobb.