Projektledare till Produktintroduktioner Buss

Foto: Scania

Dina arbetsuppgifter

Som Projektledare är du produktionsrepresentant i ett antal tvärfunktionella produktutvecklingsprojekt och du medverkar från konceptstadie till implementering. Du säkerställer projektleveranser för att uppnå de av produktion uppsatta projektmålen och störningsfria introduktioner.

Du  leder den interna projektgruppen bestående av tekniker, logistiker och montörer mfl. och ansvarar för projektets resultatet samt rapporterar till Produktintroduktioners ledningsgrupp. En viktig del i uppdraget är att planera och följa upp aktiviteter och mål i projekten för att säkra produktintroduktioner med god ergonomi, kvalitet och produktivitet i samband med implementering.

 

Du kommer att ha nära kontakt med andra funktioner så som våra övriga slutmonteringsverkstäder R&D, inköp samt marknad.

  

Din profil

För att lyckas i uppdraget värdesätter vi att du har ledaregenskaper, är drivande, kan hantera flera projekt samtidigt och känner en självklarhet i att förbättra våra processer och metoder tillsammans med dina kollegor. Du är resultatorienterad, har god social kompetens samt planeringsförmåga.

 

Du har tidigare erfarenhet av att leda projekt och har du erfarenhet från produktion alternativt konstruktion är det meriterande. Engelska är en självklarhet hos oss då vi rör oss på en internationell arena. Du har en högskoleutbildning som grund samt ett antal års arbetslivserfarenhet.

 

Som medarbetare hos oss erbjuds du mycket goda utvecklingsmöjligheter i ett tryggt och internationellt företag. Vi erbjuder dig ett stimulerande och utvecklande arbete där lagarbetet kommer främst Låter detta intressant?

 

Vi erbjuder

Som projektledare får du en internationell roll och en bra inblick i Scanias verksamhet.  Vi erbjuder ett utmanande och varierande arbete i ett team där du kommer ha stor möjlighet att utveckla våra arbetssätt och metoder.

 

Som anställd på Scania erbjuder vi förutom karriär- och utvecklingsmöjligheter andra förmåner som exempelvis kostnadsfri träning på Scanias egna hälsocenter Gröndal, personalbil, resultatbonus, tjänstepension, flexibel arbetstid, lunch till reducerat pris och mycket mer. Vi erbjuder även direktbuss mellan Stockholm och Södertälje med Scania Job Express för snabbare pendling till arbetet.

 

Ytterligare information

Vill du veta mer om tjänsten kontakta Hessel van Gosliga, (gruppchef), +46 (0)8 553 504 24

 

Ansökan

Din ansökan ska innehålla personligt brev, CV och betygskopior.

Om du har problem med att fullfölja din ansökan, kan du skicka din ansökan till kandidatbokning@scania.com. Ange Jobbid och annonsrubriken i ämnesraden. Bifoga ditt CV och personligt brev. Vi behöver också ditt fullständiga namn, personnummer, adress, e-post och mobilnummer för att kunna göra din ansökan komplett.

 

 

Skicka din ansökan till med rubrikraden Ny Teknik Jobb.