Projektledare Medtech

Perimed söker en strukturerad, självgående, positiv och drivande projektledare, som kan leda våra projekt i olika faser, allt ifrån att ta fram helt nya produkter till att genomföra större förändringar i befintliga produkter.

Du kommer att vara huvudprojektledare och arbeta företagsövergripande. Du planerar och leder aktiviteter tillsammans med konstruktörer, produktionstekniker, produktägare m m enligt en projektmodell med projektstyrgrupp och produktägare. Projektstyrgruppen beställer projekten, tillsätter projektledare och är det forum som Du som huvudprojektledare rapporterar till.

Vi tror att du är civilingenjör eller motsvarande med minst fem års arbetslivserfarenhet, varav en större del som projektledare. Du bör ha erfarenhet av produktutveckling gärna innehållande både mjukvara och hårdvara. Det är meriterande om du har erfarenhet av att leda projekt som innehållit produktionsberedning och marknadsaktiviteter. Det är också en fördel om Du har arbetat med medicintekniska produkter.

Du bör också ha en god förmåga att dokumentera och kommunicera på svenska och engelska. Låter detta intressant så skicka din ansökan per e-mail till:
hans-eric.aaltonen@perimed-instruments.com

För information, kontakta Hans-Eric Aaltonen på telefon 08-522 806 02(direkt) eller 08- 580 119 90(växel).

www.perimed-instruments.com

I övrigt undanber vi oss att bli kontaktade av rekryteringsföretag.

Skicka din ansökan till hans-eric.aaltonen@perimed-instruments.com med rubrikraden Ny Teknik Jobb.