Programmerare

Foto: Scania

Dina arbetsuppgifter

Vi står inför utmaningen att modernisera vår arkitektur och kommer att göra det bland annat genom att bryta ner vårt system i mindre tjänster eller micro services. Samtidigt behöver vi hantera utmaningen med komplexa datastrukturer på ett sätt som går att underhålla och inte lägger till ytterligare komplexitet.

Vårt system tar data från Scanias metodkonstruktörer och från system som används vid elsystemets konstruktion. Datat sammanställs och konsistenskontrolleras så att det kan användas vid felsökning. Felsökningen skall fungera för hårdvara och mjukvara som styr olika komponenter och funktioner i alla tänkbara varianter av lastbilar som kan byggas med Scanias modulsystem.

 

Din profil

Vi tror att du som söker har problemlösningsförmåga, ingående förståelse för programmering och att du är ödmjuk och noggrann som person. Du gillar att jobba i team och med utveckling av ett backend-system i nära samarbete med de interna användarna.

Meriterande är Java-kompetens eftersom vi utvecklar i Java och erfarenhet av tjänstearkitektur. Meriterande är också vana att jobba agilt och med par-programmering. Ytterligare att du har vana av DevOps och Continuous Delivery och erfarenhet av Continuous Integration-verktyg och att arbeta med databaser såsom XML och XSD.

 

Eftersom olikheter berikar välkomnar vi både kvinnliga och manliga, juniora och seniora sökande.

 

Vi erbjuder

Som anställd på Scania erbjuder vi förutom karriär- och utvecklingsmöjligheter andra förmåner som exempelvis personalbil, resultatbonus, tjänstepension, flexibel arbetstid, lunch till reducerat pris och mycket mer. Bor du i Stockholm erbjuder vi direktbuss mellan Stockholm och Södertälje med

Scania Jobexpress.

 

För mer information

Kontakta Emanuel Eklund (tf. gruppchef) 08-553 811 89.

Din ansökan ska innehålla personligt brev, CV och betygskopior. Urval sker löpande.

Skicka din ansökan till med rubrikraden Ny Teknik Jobb.