Produktsamordnare

Foto: Scania

Gruppen Product Structure Chassis är delaktiga i Scanias produktutveckling genom att beskriva produkterna från utvecklingsstadiet till färdig produkt. I produktstrukturen beskrivs de komponenter och artiklar som krävs för att bygga Scanias lastbilsprogram och på vilka lastbilsvarianter de hör hemma. Här beskrivs också de varianter av utrustningar som finns och hur dessa får kombineras. Då simuleringsdriven produktutveckling är i början av sin era på Scania lever gruppen i ett klimat som präglas av ett ständigt flöde av nya tillämpningsområden med specifika behov. För att möta dessa nya behov behöver vi ständigt arbeta med förbättring och förändring av arbetssätt och metoder.

Dina arbetsuppgifter

Din huvudsakliga uppgift blir att bygga, underhålla och utveckla Scanias produktstrukturer. Produktstrukturerna innehåller hela ”Scanias bygglåda”, här beskrivs de komponenter och artiklar som krävs för att bygga Scanias lastbilsprogram och på vilka lastbilsvarianter de hör hemma. Här beskrivs också de varianter av utrustningar som finns och hur dessa får kombineras.

 

Vi arbetar i nära samarbete med konstruktörer, produktionsberedare, planerings- och logistikansvariga samt marknadssidans produktinformation.

 

Vi erbjuder ett intressant och omväxlande arbete som ger dig en bred produktkännedom, många kontakter inom företaget samt en tidig inblick och medverkan i produktutvecklingen.

Din profil

Din bakgrund är civil-eller högskoleingenjör alternativt motsvarande erfarenhet med intresse för både teknik och administration. Du är strukturerad och har lätt för att samarbeta. Goda kunskaper i engelska krävs eftersom all teknisk information skrivs på engelska.

Vi erbjuder

Som anställd på Scania erbjuder vi förutom karriär- och utvecklingsmöjligheter andra förmåner som exempelvis personalbil, resultatbonus, tjänstepension, flexibel arbetstid, lunch till reducerat pris och mycket mer. Bor du i Stockholm erbjuder vi direktbuss mellan Stockholm och Södertälje med Scania Jobexpress.

För mer information

Vill du veta mer kontakta Tove Berg, gruppchef 08-553 822 57

Ansökan ska innehålla personligt brev, CV och betygskopior. Intervjuer kommer ske löpande.

Om du har problem med att fullfölja din ansökan, kan du skicka din ansökan till kandidatbokning@scania.com

Ange Jobbid och annonsrubriken i ämnesraden. Bifoga ditt CV, personligt brev samt relevanta betygskopior. Vi behöver också ditt fullständiga namn, personnummer, adress, e-post och mobilnummer för att kunna göra din ansökan komplett.

Skicka din ansökan till med rubrikraden Ny Teknik Jobb.