Processingenjörer/Projektledare

Du kommer att arbeta som processingenjör eller projektledare och genom det stödja anläggningens operativa flöde. Du kommer vara en del av en grupp processingenjörer/projektledare med hela vår anläggning i Nykvarn som ansvarsområde. Du kan även komma att medverka i koncerngemensamma projekt och/eller projekt vid andra anläggningar inom vår koncern. Arbetet kommer både vara självständigt och i projektgrupper.

 I arbetet kan följande ingå:

  •  Analysera och följa upp våra tillverknings-, lager och logistikprocesser

  • Hantera avvikelser i det löpande flödet och implementera förebyggande åtgärder

  • Vidareutveckla våra processer enligt principerna inom LEAN

  • Driva och genomföra förbättringsprojekt inom hela vår tillverknings- och lagerverksamhet i Nykvarn

  • Planera och genomföra projekt enligt anläggningens investeringsplan


Profil

Vi söker dig som med ditt driv och engagemang kan bidra till vårt företags utveckling. Du är civilingenjör eller motsvarande och har några års erfarenhet som processingenjör eller projektledare. Är du nyutbildad kan det också vara intressant. LEAN är ett begrepp som du känner till och som ger dig positiva associationer. Ett krav för tjänsten är att du har goda kunskaper i såväl svenska som engelska i både tal och skrift.

Vi tror att dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas hos oss. Som person är du kommunikativ, noggrann, resultatorienterad och en stark lagspelare. Du inspireras av situationer där lösningen inte alltid är given och där egna initiativ och innovativa idéer är nödvändiga för att ansvarsfullt lösa och avsluta en given uppgift. Du trivs i en miljö som är lokal men med internationella inslag. Resor kan förekomma i tjänsten. Vi ser det som en självklarhet att du kan identifiera dig med våra värdeord: pålitlig, nytänkande och affärsmässig.


Vi erbjuder

Som anställd på Tikkurila erbjuder vi förmåner som exempelvis sjukvårdsförsäkring, träningsbidrag, rabatter på produktsortiment, subventionerad lunch och flexibel arbetstid. Utöver detta erbjuder vi ett stimulerande arbete med många trevliga kollegor. Tjänsten ger inblick i samtliga delar av vårt företags processer, allt från inköp av råvaror till marknadsföring och försäljning.


Kontakt

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Espen Eiesland, Produktionschef, på telefon 070-6006104.


Ansökan

Låter detta intressant? Du är då välkommen att söka tjänsten.
Sista ansökningsdag är den 12 februari 2017. Urval sker löpande, ansök därför så snart som möjligt.

Tikkurila Sverige AB är ett framgångsrikt företag med lång historia. Vi är föregångare inom miljöområdet och är stolta över våra kunniga medarbetare, marknadsledande varumärken och högkvalitativa produkter. Vår företagskultur kännetecknas av engagemang, samarbete och balans i livet.

Skicka din ansökan till med rubrikraden Ny Teknik Jobb.