Nyutexaminerad Civilingenjör som vill arbeta med hållbara och effektiva transportsystem

Nu söker vi nyutexaminerade civilingenjörer (VT2017) som vill arbeta inom produktion och logistik hos oss i Södertälje. Låter det lockande tycker jag att du ska läsa vidare för vi har mycket på gång just nu.

Vill du arbeta med hållbara och effektiva transportsystem

Vi söker nu personer med den senaste akademiska kunskapen inom produktion och logistik. Scania i Södertälje har behov av processutvecklare, beredare, produktionstekniker och logistikutvecklare. Den röda tråden i samtliga tjänster är att de alla är produktionsnära, på Scania tror vi på det mänskliga mötet och det närvarande ledarskapet. Självklart arbetar vi med LEAN.

Du blir en viktig del av Scania - Scanias framgångar bygger till stor del på våra kärnvärden och sätt att arbeta, särskilt åtagandet om ständig förbättring och våra ledningssystem. Tillsammans utgör dessa tillgångar "The Scania Way" och grunden för Scanias företagskultur. Detta ger Scania en stark ledarposition i en värld som alltmer kräver säkra, hållbara och effektiva transportsystem. Scanias kärnvärden definierar vår kultur, läs mer om dem på vår hemsida

.

Läs gärna mer om

Har du den här bakgrunden?

 • Du har akademisk bakgrund, helst med inriktning mot maskin eller industriell ekonomi med inriktning produktion och logistik.
 • Meriterande om du har skrivit uppsats för ett producerande bolag.
 • Meriterande om du har arbetslivserfarenhet av att jobba på ett producerande bolag. Till exempel kan det vara genom tidigare sommarjobb.
 • Är det här du?

  Som person är du är en lagspelare som ser till såväl den egna gruppens behov som till helheten för verksamheten samt har förmågan och viljan att inspirera dina medarbetare. Du är kommunikativ, drivande, strukturerad och har en god analytisk förmåga.

  Ta reda på mer!

  Är det dig vi letar efter? Om du är osäker på vilken tjänst som skulle passa dig så kommer vi att stötta dig i den frågan.

  Intervjuer kommer att ske löpande, skicka därför in din ansökan så snart som möjligt.

  Tjänsten är en tillsvidareanställning och placerad på vårt huvudkontor i Södertälje.

  I ditt personliga brev vill vi att du fokuserar på:

  -  Vilken roll tycker du känns mest intressant?

  -  Varför tycker du produktion känns lockande här på Scania?

  Välkommen med din ansökan!

   

  Skicka din ansökan till med rubrikraden Ny Teknik Jobb.