Mekanikkonstruktör medicinteknik till SHL Group

Vill du utvecklas långsiktigt i ett växande företag som kontinuerligt stärker sin ställning genom innovativa produkter som förbättrar människors hälsa? Då är detta rätt tjänst för dig!

SHL Group erbjuder dig ett varierande och utmanande jobb i en global organisation där vi tillsammans utvecklar och tillverkar produkter som förbättrar livet för sjuka människor. Våra kundrelationer är långsiktiga, och vi vill ha en långsiktig värdeskapande relation till dig som medarbetare. Din personliga utveckling på jobbet är därför viktig, liksom att vi trivs och har kul tillsammans.

Som mekanikkonstruktör på SHL Group kommer du att ingå i Development, en avdelning med drygt 20 andra skickliga konstruktörer. Avdelningen arbetar med utveckling och vidareutveckling av medicinteknisk utrustning, främst med autoinjektorer för patienter, vårdgivare och leverantörer inom läkemedelsindustrin. Efterfrågan på marknaden växer och teamet behöver förstärkas för att skapa framtidens säkra och innovativa produkter. Arbetet bedrivs i huvudsak som projekt i en global miljö.

Resor till kunder, främst inom Europa, och till produktionsanläggningen i Taiwan ingår i tjänsten.


Kvalifikationer:

  • Civil- eller högskoleingenjör med några års yrkeserfarenhet
  • Erfarenhet av mekanisk konstruktion och tekniskt utvecklingsarbete, gärna från koncept till färdig produkt
  • Flytande engelska i tal och skrift

Har du dessutom någon av följande erfarenheter ses det som meriterande:

  • Kunddialog
  • Utvecklingsarbete inom medicinteknik eller annan reglerad verksamhet
  • Formbunden plastkonstruktion
  • Svenska och/eller mandarin

Som person är du engagerad och har en god förmåga att effektivt och självständigt driva ditt arbete och dina projekt framåt. Du har lätt för att samarbeta i team och är bra på att planera och strukturera ditt arbete. Du är angelägen om att nå resultat och att hålla deadlines med hög kvalitet i ditt arbete.


För information: I den här rekryteringen samarbetar SHL Group med Dfind Science & Engineering. För frågor kring tjänsten och rekryteringsprocessen, kontakta rekryteringskonsult Åsa Vallin, 0733 43 40 45.

Skicka din ansökan till med rubrikraden Ny Teknik Jobb.