Lokalplanerare/projektingenjör

Som lokalplanerare har du en nyckelroll som innebär att tillvarata universitetets intressen vid genomförandet av olika bygg- och inredningsprojekt samt att aktivt bidra med kunskaper i dialog med arkitektkonsulter, teknikkonsulter, representanter från kommun och fastighetsägare i den fysiska planeringen.

Du är länken mellan universitetets institutioner/avdelningar, fastighetsägare, dennes projektledare och konsulter i olika bygg- och inredningsprojekt. Du ska också upprätta översiktliga utredningsskisser, detaljerade skisser och ritningar för olika projekt i dess startskede som underlag inför beslut om genomförande.

Du kommer att arbeta med projektledning i tidiga skeden, upprätta lokalprogram, rumsfunktionsprogram mm och delta vid framtagande av system- och programhandlingar samt med praktiskt genomförande. Du kommer att ha flera projekt igång samtidigt och driva projekten självständigt och i team. Resor till våra olika campusområden ingår i tjänsten.


Kvalifikationer

Du har akademisk examen, relevant för rollen, med flera års erfarenhet inom arbetsområdet och vana att arbeta självständigt. Du har dokumenterad projektledarerfarenhet från stora projekt med många aktörer, helst i beställarrollen. Du är kreativ, idérik och gillar att arbeta i team.

Du måste vara väl bekant med aktuell lagstiftning på området.

Rollen kräver att du är en god lyssnare, har god samarbetsförmåga och kan presentera dina tankar och idéer på ett tydligt sätt. Du är kommunikativ och duktig på att uttrycka dig muntligt och skriftligt. Vi arbetar i en serviceorganisation och arbetet medför omfattande kontakter med universitetet personal och studenter. Det krävs därför att du har hög social kompetens samt god kommunikations- och samarbetsförmåga. Vi kommer att lägga stor vikt på personlig lämplighet.

Du skall ha dokumenterad kunskap och arbetat aktivt med Autodesk, Autocad eller likvärdigt CAD-verktyg. Med fördel ser vi att du också har erfarenhet av olika presentations-/ illustrationsprogram.

Du kan formulera dig väl i tal och skrift på svenska och engelska då vi har både lärare och studenter som vi kommunicerar med på engelska. Inom Örebro universitet förväntar vi oss att medarbetarskap genomsyras av mod, ansvar, engagemang och respekt. Mod att vara öppen för utveckling och förändring, ansvar för sin egen arbetsinsats och kvalitet, engagemang att samverka och bidra till utveckling samt respekt genom ett konstruktivt och professionellt förhållningssätt.


Jämlikhet

Vår ambition är att ha en arbetsplats som präglas av jämställdhet och mångfald.


Information

Anställningen är en tillsvidareanställning på 100 % med tillträde enl överenskommelse. Individuell lönesättning tillämpas. Örebro universitet tillämpar i förekommande fall provanställning.

För mer information är du välkommen att ta kontakt med Paula Björkman, Campuschef, tel 070 213 62 33, paula.bjorkman@oru.se alt lokalutvecklingschef Mikael Wetterstrand 019- 30 10 20, mikael.wetterstrand@oru.se


Ansökan

Du gör din ansökan på vår hemsida genom att klicka på knappen "Ansök".

En komplett ansökan ska innehålla följande elektroniska dokument:

  • Personligt brev
  • CV
  • Kopior av relevanta betyg/intyg

Endast handlingar skrivna på svenska, engelska, norska och danska kan bedömas.

Sista ansökningsdag är 2017-05-14. Välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss kontakt med annonsörer och bemanningsföretag i rekryteringen.

Skicka din ansökan till med rubrikraden Ny Teknik Jobb.